Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik

WRK

02 april 2024
Nu of binnenkort op zoek naar werknemers voor jouw organisatie? Of samenwerken met studenten? Doe dan gratis mee met WRK.frl/!WRK.frl/ is het nieuwe talent attraction programma van Friesland en biedt Friese werkgevers een podium. Zo zorgt WRK.frl/ dat talent al in Friesland aanwezig beter behouden blijft, en talent van buiten Friesland wordt aangetrokken. Dat doen we op veel verschillende manieren, met bijvoorbeeld een digitaal platform en campagnes binnen en buiten Friesland.

Met een bedrijfsprofiel, het stageprikbord en de matchtool ben je in een handomdraai zichtbaar voor talent waar jij naar op zoek bent. Inmiddels komen 2/3 bezoekers van buiten Friesland, met gemiddeld acht sollicitanten per werkgever per jaar! En heb jij een vraagstuk of opdracht waarvan jij denkt: dit kan wel de frisse blik van studenten gebruiken?

Dan hebben we het WRKLab klaarstaan vol enthousiaste studenten van NHL Stenden die zich een half jaar over jullie vraagstuk kunnen buigen. Gaan ze straks voor jullie aan de slag? Lees dan verder via deze link! In juni organiseren we samen met WRK.frl/ een WRKShop, dus houd de nieuwsbrief in de gaten!

wrk-2463ad2b WRK - Bedrijvenvereniging De Hemrik