Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik

Vervanging verkeerslichten kruising Planetenlaan

25 juni 2024

De verkeerslichten op het kruispunt Planetenlaan -  Anne Vondelingweg worden vervangen.  

De werkzaamheden om dit aan te passen hebben invloed op de bereikbaarheid op de Hemrik. In deze brief leest u meer over de werkzaamheden en wat dit mogelijk voor u betekent. 

Wanneer wordt het uitgevoerd
Vanaf maandag 12 augustus t/m vrijdag 7 september werken we aan de kruising Planetenlaan-Anne Vondelingweg.. Tijdens de werkzaamheden is de Planetenlaan gestremd. Dit heeft mogelijk consequenties voor de bereikbaarheid van uw bedrijf. Door de werkzaamheden grotendeels in vakantie uit te voeren, proberen we de overlast zo veel mogelijk te beperken. Ook proberen we de stremming van de Planetenlaan zo kort mogelijk te houden zodat al voor vrijdag 7 september u via de Planetenlaan de Hemrik ook weer kunt verlaten. .

Omleiding
Het betekent dat verkeer van en naar de Hemrik via andere routes moet rijden. 
Richting de Hemrik kan via:
    • Coronaweg – Geminiweg – Scorpiusweg – Avondsterweg
    • Anne Vondelingweg – Uranusweg
Vanaf de Hemrik kan via:
    • Uranusweg – Anne Vondelingwegad9d3e53-ce88-1135-0a1b-6f3390331ce1 Vervanging verkeerslichten kruising Planetenlaan - Bedrijvenvereniging De Hemrik
Op de bijgevoegde kaart zijn de routes ook weergegeven. Klik op de kaart voor een vergrote weergave.
Hierbij verzoek ik u ook om uw leveranciers die tijdens de werkzaamheden uw bedrijf als bestemming hebben hiervan op de hoogte te stellen. 

Wat gaan we doen
De gehele verkeersregelinstallatie wordt vervangen. Ook krijgt het een nieuw regelprogramma. Daarnaast komt er extra detectie in de weg. Met deze vervanging zijn de verkeerslichten weer up-to-date en kunnen deze weer 15 jaar mee.

IMG_20240624_115620-58ffc2df Vervanging verkeerslichten kruising Planetenlaan - Bedrijvenvereniging De Hemrik