Lid wordenvind het op de hemrik

Vacatures voor Oekraiëners

30 maart 2023
De gemeente Leeuwarden vangt vele honderden Oekraïense vluchtelingen op. Onder meer in het gebouw Polaris aan de Julianalaan, op de Stadscamping Wettepolle op de Hemrik en in de toekomst ook nog in het voormalig gebouw van de Friesland Zorgverzekeraar en De Pier aan de Snekertrekweg.
Oekraïners hoeven geen ingewikkelde procedures te ondergaan om aan het werk te mogen in Nederland, een BSN-nummer en sticker van de IND is voldoende.
Gezien de krappe arbeidsmarkt waarbij vacatures steeds lastiger zijn in te vullen, heeft de gemeente Leeuwarden de bedrijvenvereniging benaderd om te kijken hoe het mes aan twee kanten kan snijden. Oekraïners aan het werk helpen en bij je bedrijf een vacature te laten invullen door een Oekraïner. Uiteraard spreken de Oekraïense vluchtelingen niet (vloeiend) Nederlands, sommige spreken wel goed Engels. En natuurlijk zijn niet alle vacatures voor hen geschikt.
Dus hebben jullie een vacature die mogelijk ingevuld kan worden door Oekraïense vluchtelingen dan kun je dit kenbaar maken door een mail te sturen naar de coördinator Werk Baukje Westra. Haar e-mail adres is baukje.westra@leeuwarden.nl. Ze neemt dan zeer spoedig contact met je op.
vlag1-b4a41e04 Vacatures voor Oekraiëners - Bedrijvenvereniging De Hemrik

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Apolloweg 6
8938 AT Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl
© 2023 Bedrijvenvereniging De Hemrik