Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik

Opvragen meetgegevens elektriciteit

02 juli 2024

Zoals je vorige week ongetwijfeld in de media hebt gelezen, loopt de uitbreiding/verzwaring van het elektriciteitsnet jaren vertraging op.

De wachttijden lopen verder op met twee รก drie jaar en in sommige, uitzonderlijke gevallen  met 8 tot 10 jaar.
In 2022 heeft het E-team de Hemrik ook gevraagd om je toestemming/machtiging om jullie meetgegevens van de 34cbcb35-5b80-bbf6-339d-0eb6efda98e6 Opvragen meetgegevens elektriciteit - Bedrijvenvereniging De Hemrikelektriciteit op te vragen. Om deze machtiging van twee jaar geleden nu nogmaals te gebruiken, lijkt ons niet netjes. In het E-team de Hemrik nemen naast de bedrijvenvereniging ook de gemeente Leeuwarden, Liander en ondernemers in deel.

Vandaar de vraag of je het formulier met daarin alleen de vraag of je de bedrijvenvereniging de Hemrik toestemming geeft om je elektra-meetgegevens op te vragen. Ook als je niet snel typt kost het je maar twee minuten. Met elkaar kunnen we veel, maar daar is wel je hulp voor nodig
Aan de hand van deze meetgegevens kunnen we plannen maken (en hopelijk ook uitvoeren) om de netcongestie op de Hemrik grotendeels op te lossen. Met elkaar kunnen we veel, maar daar is wel je hulp voor nodig.
Dit is de link naar het formulier, https://forms.gle/ePvwTDr7dWjQ29i77. Namens het E-team de Hemrik en het bestuur van de bedrijvenvereniging hartelijk voor het invullen.

netcongestie-71b5c1b1 Opvragen meetgegevens elektriciteit - Bedrijvenvereniging De Hemrik