Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik

Koploperproject West-Fryslân

12 september 2023
Wilt u uw bedrijf duurzamer maken? En kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Meldt u dan aan voor Koploperproject ‘West-Fryslân’.
In dit Koploperproject gaat u aan de slag met duurzaam ondernemen. Er wordt gekeken naar wat voor processen in uw bedrijf de meeste impact hebben en er wordt een concreet actieplan uitgewerkt voor de komende jaren.

Een uniek traject dat u samen met collega-ondernemers en onder deskundige begeleiding een flinke stap verder brengt in het toekomstbestendig maken van uw bedrijf.
De gemeente Leeuwarden doet een stimuleringsbijdrage van € 750,- aan deelnemende bedrijven uit de gemeente Leeuwarden om zo de deelnamekosten te verlagen. Dit geld wordt beschikbaar gesteld vanuit het inflatiepakket voor ondernemers. Voor vragen over deze bijdrage kunt u contact opnemen met annebaukje.coster@leeuwarden.nl.

Daarnaast komt u als deelnemer in aanmerking voor een vergoeding vanuit de voucherregeling MKB Fryslân van de provincie en SNN. Meer informatie hierover vindt u via de website van SNN.
Nieuwsgierig? U kunt zich aanmelden voor de inspiratiebijeenkomst op maandag 18 september waar u alles hoort over hoe het Koploperproject werkt en vragen kunt stellen.
De start van het traject is gepland op dinsdag 17 oktober 2023. Alle informatie over het Koploperproject West-Fryslân en hoe u zich aan kunt melden vindt u hier!
?p=image&src=%7B%22file%22%3A%22images%2FLogo_Koploperproject Koploperproject West-Fryslân - Bedrijvenvereniging De Hemrik