Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik

Kom je ook?? Feestelijke plaatsing van de eerste BOSK-boom op de Hemrik

16 november 2022

Op dinsdag 22 november plant wethouder Evert Stellingwerf de eerste BOSK-boom op bedrijventerrein de Hemrik bij Kooistra.com aan de Apolloweg 2.

Tegelijkertijd plant wethouder Abel Reitsma de eerste BOSK-boom op de Zwette.Na het succes van het wandelend BOSK door het centrum van Leeuwarden, afgelopen zomer, zijn er op het bedrijventerreinen de Zwette en de Hemrik meer dan 200 Bosk bomen geadopteerd door 40 ondernemers op beide bedrijventerreinen. Dit is een eerste mooie aanzet voor de vergroening van de bedrijventerreinen en met de BOSK-bomen wordt de Hemrik beter bestand tegen hittestress en wateroverlast.Overige BOSK-bomenGroenbedrijf Van Beets plant de overige bomen in logistieke samenwerking met loonbedrijf Brak. Ondernemers die een boom geadopteerd hebben, krijgen nog informatie over de planning.

Je bent van harte welkom om bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig te zijn.Programma plantmoment op dinsdag 22 november8.00 uur: ontvangst met koffie/thee en ontbijt bij Kooistra.com8.30 uur: wethouder Evert Stellingwerf plant eerste Bosk-boom9.15 uur: einde bijeenkomst plantmomentWij kijken uit naar je komst op dinsdag 22 november bij Kooistra.com. AanmeldenGraag uiterlijk vrijdag 18 november aanmelden door een mailtje te sturen naar Harm Mink via parkmanager@dehemrik.nl.

Harm Mink- Bedrijvenvereniging De HemrikCatharina Bijlsma - Gemeente Leeuwarden

?p=image&src=%7B%22file%22%3A%22images%2Fafbeeldingen%2Fbosk Kom je ook?? Feestelijke plaatsing van de eerste BOSK-boom op de Hemrik - Bedrijvenvereniging De Hemrik