Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik

Duurzaamheidsmarkt dinsdag 18 april

04 april 2023
Hoe kan ik mijn bedrijf verduurzamen?? Een vraag waar veel ondernemers mee worstelen. Niet alleen is het investeren in duurzaamheid belangrijk om competitief te blijven, ook leveren dergelijke investeringen een kostenbesparing op.
Elf procent van de Nederlandse ondernemers heeft al concrete plannen om te investeren in duurzaamheid, 29 procent is dat van plan, maar weet nog niet hoe.
De bedrijvenvereniging de Hemrik biedt jullie de mogelijkheid om de mogelijkheden voor verduurzaming in de meest ruime zin van het woord te komen bekijken

Het bestuur en de werkgroep Duurzaamheid van de bedrijvenvereniging de Hemrik nodigt je van harte uit voor de Duurzaamheidsmarkt op dinsdag 18 april a.s. Het is een kleinschalige markt/netwerkbijeenkomst waarbij collega-bedrijven tonen wat ze voor je kunnen betekenen om je pand te verduurzamen en te vergroenen. Hierbij kan je denken aan zonnepanelen, warmtepompen, groene daken, groene gevels en groene hekwerken.
De markt vindt plaats bij Hoogland BV aan de Neptunusweg 5. Aanvang is 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur.
Dus laat je informeren over de mogelijkheden die er voor jouw bedrijf zijn. En dit alles onder het genot van een drankje en hapje.
Je bent van harte welkom. Aanmelden is niet nodig.

Deelnemende bedrijven:
FDL, Gemeente Leeuwarden. Glashandel Martin de Boer, Hoogland Subsidieadvies, ID Frm, Miedema Bouwmaterialen, Topbakker Dijkstra, Tuinen met Gevoel, Van Beets Boom & Groen, Vriezon, Wiemers Lichtadvies.
dz_verrassen-5294a844 Duurzaamheidsmarkt dinsdag 18 april - Bedrijvenvereniging De Hemrik