Lid wordenvind het op de hemrik

Rioleringsherstelwerkzaamheden op 17 locaties

De riolering is op maar liefst 17 plaatsen kapot op de Hemrik. Maar gaat hersteld worden. De werkzaamheden starten volgende week. Via deze link, ziet u een tekening met alle locaties op de Hemrik waar het riool hersteld gaat worden. De genummerde locaties 1 t.e.m. 9 worden als eerste aangepakt en is ook de volgorde van de werkzaamheden. Voor de overige blauwe stippen ontvangen de aanliggende bedrijven tijdig informatie wanneer daar het riool wordt hersteld. Uiteraard zal hier en daar overlast ontstaan, maar de aannemer gaat zijn uiterste best doen om de overlast zo veel mogelijk te beperken.Heeft u onverhoopt een belangrijk transport dat niet kan wachten, neem dan contact op met Erik Wiersinga. Er wordt dan rekening gehouden met de bereikbaarheid van uw terrein. Zijn telefoonnummer treft u in onderstaande brief aan die één dezer dagen wordt  verstuurd naar de ondernemers op de Zuiderkruisweg**********************************************************************************************************************************************************(tekst gemeente Leeuwarden, voor bedrijven Zuiderkruisweg)

Op sommige plekken in de Zuiderkruisweg zijn de aansluitingen op het hoofdriool kapot. Deze gaan we zo snel mogelijk herstellen. Aannemersbedrijf Thomassen voert deze werkzaamheden voor ons uit.

Weg gestremdTijdens de werkzaamheden is de weg gestremd. Het verkeer kan niet doorrijden, maar kan in de meeste gevallen wel de plaatselijke bedrijven bereiken. Wij geven bij het begin van de stremming aan welke huisnummers bereikbaar zijn. Verder vragen wij u niet te parkeren bij de gemarkeerde plekken op de weg.

Vragen?Heeft u vragen over bovengenoemde werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met Gauke Schippers (058-2338964), adviseur beheer infra van de gemeente Leeuwarden. Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Dan kunt u contact opnemen met uitvoerder Erik Wiersinga op 06-51417020. Hij begeleidt de werkzaamheden namens aannemer Thomassen.

Bedankt voor uw begripWij kunnen helaas niet voorkómen dat u mogelijk enige overlast ondervindt tijdens deze werkzaamheden, maar wij doen ons best deze zoveel mogelijk te beperken. Wij danken u alvast voor uw begrip en medewerking.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl