Lid wordenvind het op de hemrik

Liander, elektriciteitsschaarste, informatiebijeenkomst ma 11 oktober

Ongetwijfeld heeft u berichten gelezen of nieuws gehoord over het vollopen van het elektriciteitsnet in Nederland, Friesland. Helaas is dit ook aan de orde in Leeuwarden en nog specifieker op ons bedrijventerrein de Hemrik. Om u beter hierover te informeren organiseert de bedrijvenvereniging de Hemrik in nauwe samenwerking met Liander een informatiebijeenkomst over de elektriciteitsproblemen op de Hemrik en zal uitleg gegeven worden hoe dit ontstaan is en wat Liander hieraan doet vanuit haar rol als regionale netbeheerder en wanneer de problemen opgelost zijn.

Wat betekent dit voor de bedrijven op de Hemrik? Kan ik stroom terugleveren van mijn zonnepanelen? Krijg ik wel voldoende stroom als ik mijn machinepark wil uitbreiden? Wat is de oplossing die Liander mij biedt? Dit zijn enkele vragen die aan de orde komen tijdens deze informatiebijeenkomst. De duur van de informatiebijeenkomst is circa 1,5 uur.
De informatiebijeenkomst vindt plaats in het restaurant van de Veemarkt Leeuwarden aan de Siriusweg 6, op maandag 11 oktober, aanvang 16.30 uur.

Gelet op de beschikbare ruimte is aanmelden, helaas, noodzakelijk.

Het programma is als volgt:
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkomstwoord bedrijvenvereniging de Hemrik
16.35 uur Liander, uitleg problematiek, oplossingen
17.30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen
18.00 uur Einde

Aanmelden kan tot en met donderdag 7 oktober door een mail te sturen naar secretaris@dehemrik.nl of stuur een Whats App-bericht naar Harm, 06-29077737.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl