Lid wordenvind het op de hemrik

Barbecue 6 juli a.s

We kunnen weer plannen maken voor komende maanden van 2021!!!! En dat gaan we doen!! Burenestafettes, de Hemrik-bokaal, informatiebijeenkomsten over elektriciteitsschaarste en klimaatadaptieve plannen, een vervolg-bijeenkomst over de lange termijn visie en de jaarvergadering….het is mogelijk om dit weer te gaan organiseren.
Bijna één jaar geleden, op 8 juli 2020, was de laatste ledenactiviteit/bijeenkomst van de bedrijvenvereniging de Hemrik. Een geweldige, lekkere, succesvolle en gezellige barbecue bij de Citycamping Wetterpôlle aan de Coronaweg. En we mogen weer ………………. We starten zoals we vorig jaar geëindigd zijn met een spetterende barbecue. Het bestuur van de bedrijvenvereniging de Hemrik nodigt u van harte uit voor een spetterende barbecue op dinsdag 6 juli als start van het nieuwe seizoen. De stadscamping biedt alle ruimte en is een prima plek voor de barbecue met inachtneming van de anderhalve meter. Er zijn voldoende zitplaatsen.

Het programma is als volgt:
17.00 uur Inloop op de Citycamping Wetterpôlle, Coronaweg 2
17.30 uur Barbecue, drankje, hapje en een praatje
20.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden kan tot en met maandag 5 juli door een mail te sturen naar secretaris@dehemrik.nl of stuur een Whatsapp-bericht naar Harm, 06-29077737.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl