Lid wordenvind het op de hemrik

Glasvezel op de Hemrik

Betaalbaar glasvezel voor ondernemers. Het komt eraan!

LOGO BF blauwBlue Fiber legt sinds 2016 glasvezelnetwerken aan op bedrijventerreinen in Noordoost-Nederland. Speciaal voor ondernemers. Blue Fiber gaat de concurrentie aan met de grote landelijke partijen, omdat zij geloven dat zakelijk glasvezel voor iedere ondernemer mogelijk en betaalbaar moet zijn. Dus geen hoge aanlegkosten en prijzige maandtarieven.

Wat betekent dit?
Op dit moment onderzoekt Blue Fiber op De Hemrik of er voldoende interesse is naar betaalbaar en veilig glasvezel. Matthijs Platvoet, oprichter Blue Fiber: “Samen met onze lokale ICT-partners nemen wij contact op met de ondernemers. We kijken graag met de bedrijfseigenaar of ICT-verantwoordelijke binnen het bedrijf naar de mogelijkheden van glasvezel en de toegevoegde waarde voor de onderneming.”

Maak je interesse kenbaar tijdens de nu lopende vraagbundeling en krijg de aansluiting ter waarde van 1250 euro gratis. Ook zijn de maandelijkse abonnementskosten na aanleg extra voordelig als je nu instapt. Bij ingang van het abonnement betaal je maandelijks € 99,95 voor een 100/100 mb/s verbinding in plaats van € 109,95. Er zijn meerdere abonnementen beschikbaar en instappen tijdens de vraagbundeling is voor elke variant extra voordelig.

“Glasvezel is voor ondernemers onmisbaar. Het is de internetverbinding met de beste snelheid. Het is de meest veilige verbinding voor jouw zakelijke communicatie. En met glasvezel heb je een uptime garantie van 99,9%. Dat betekent dat je niet meer bezig hoeft te zijn met storingen of het oplossen daarvan en dat je collega’s tegelijkertijd met grote bestanden kunnen werken. Je krijgt een super stabiel netwerk waar jouw organisatie van profiteert.” aldus Matthijs Platvoet.

Op de website www.bluefiber.nl/de-hemrik vind je meer informatie over het project en de partners. Neem bij vragen gerust contact op met Blue Fiber of één van haar lokale ICT-partners.

Blue Fiber T 038-8500570, E info@bluefiber.nl


ICT partners DeHemrik

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl