Lid wordenvind het op de hemrik

Covid 19 teststraat opent op di 13 okt op de Hemrik

Aanmelden voor een Covid 19-test kan op www.hethuisartslab.com of www.doedetest.nu

In de strijd tegen de razendsnelle verspreiding van het coronavirus is het van belang dat zoveel mogelijk mensen in en nabij Leeuwarden getest worden. Daarom opent dinsdag 13 oktober op bedrijvenpark de Hemrik in Leeuwarden een Covid-19 Health Check Center. Dit is een drive thru testlocatie waar particulieren en medewerkers van bedrijven zich kunnen laten testen op het coronavirus.

Het Health Check Center, waarvan er sinds het uitbreken van de pandemie in alle grote steden in Nederland inmiddels 26 operationeel zijn, bevindt zich op het parkeerterrein aan de Pallasweg 14.

Middels een PCR-test kunnen mensen zonder én met klachten ter plekke getest worden. Ook kan op verzoek een non-Covid gezondheidsverklaring voor reizigers worden verzorgd. Op korte termijn zal in deze vestiging in Leeuwarden ook de antistoffentest beschikbaar zijn.
Men kan zich rechtstreeks, zonder doorverwijzing via de huisarts, aanmelden voor een test via www.hethuisartslab.nl. Alleen na doorverwijzing via de huisarts wordt de test vergoed door de ziektekostenverzekering. De testuitslag volgt tussen de 48-72 uur (afhankelijk van de drukte) en wordt per sms en e-mail verstuurd.

Alle tests worden uitgevoerd door medisch laboratorium U-Diagnostics en HetHuisartslab uit Baarn in samenwerking met de vooraanstaande Duitse laboratoria Centogene en Labor Dr. Wisplinghoff.

Over U-Diagnostics/ HetHuisartslab
U-Diagnostics is een innovatief medisch laboratorium, gespecialiseerd in analyses op gebied van klinische chemie en hematologie, medische microbiologie, medische immunologie en pathologische diagnostiek. U-Diagnostics voert laboratoriumanalyses uit t.b.v. huisartsen, arbodiensten, gezondheidscentra, overheidsinstanties, wetenschap en bedrijven. HetHuisartslab, een initiatief van U-Diagnostics, is een servicedienst van en voor huisartsen.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl