Lid wordenvind het op de hemrik

Week van de Veiligheid, wifi-scan

De Nationale Week van de Veiligheid is dit jaar van 5 tot en met 12 oktober. Ook de bedrijvenvereniging de Hemrik doet aan de week van de Veiligheid mee.
Studenten van het Friesland College zullen de wifi-netwerken van de bedrijven op de Hemrik gaan onderzoeken en testen op veiligheidsaspecten. De resultaten zullen op een ledenbijeenkomst in de week van de Veiligheid worden gepresenteerd.
Maar de studenten en begeleiders van het Friesland College willen en kunnen meer doen om uw digitale veiligheid te onderzoeken en te verbeteren. Zij zoeken een drietal bedrijven waarbij ze dieper op bovengenoemde materie kunnen ingaan. Daarbij wordt niet alleen de wifi-netwerken onderzocht, getest en verbetersuggesties gedaan maar ook kunt u denken aan een veiliger website en webshop, het veilig opslaan van wachtwoorden, het veilig opslaan van bestanden enz. Kortom uw digitale werkomgeving kunnen zij testen en u verbetersuggesties aan de hand doen.
Wilt u uw digitale omgeving laten testen, stuur dan zo spoedig mogelijk een mail naar Harm Mink, secretaris@dehemrik.nl. Hij zorgt dat het Friesland College met u contact opneemt en dat de onderzoeksresultaten bekend zijn in de Week van de Veiligheid.
Het Friesland College garandeert dat er geen bestanden worden verwijderd dan wel aangepast en uw it-systeem niet wordt aangepast. Wel zal u verbetersuggesties en -voorstellen ontvangen om uw digitale veiligheid te vergroten en te verbeteren.

Binnenkort ontvangt u meer informatie over de wifi-scan bijeenkomst op de Hemrik.
0
0
0
s2smodern

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl