Lid wordenvind het op de hemrik

Barbecue woensdag 8 juli

Drie maanden lockdown, een recessie, krimp van de economie, horeca dicht, fitnessstudio\s dicht, steunmaatregelen, het nieuwe normaal, geen Burenestafette, geen jaarvergadering, geen praamtocht maar wel, nu het weer mag.........................EEN SPETTERENDE BARBECUE.
Het bestuur van de bedrijvenvereniging de Hemrik nodigt u dan ook van harte uit om de zomer te komen vieren, om bij te praten, om een drankje te komen te drinken en om een hapje te komen eten.

We gaan BARBECUEN op woensdag 8 juli, met in achtneming van de geldende regels.

           
De barbecue vindt plaats op een nieuwe lokatie en wel Citycamping de WetterpĂ´lle, Coronaweg 2. We maken weer gebruik van hun clubhuis en wat nog belangrijker is we kunnen ook gebruik maken van het terras en grasveld. Dit biedt alle ruimte en een prima gelegenheid voor de barbecue met in achtneming van de anderhalve meter.

Het programma is als volgt, het zijn richttijden:    
17.00 uur  Inloop
17.30 uur  Barbecue, drankje, hapje en een praatje
20.00 uur  Einde

Aanmelden kan tot en met maandag 6 juli door een mail te sturen naar secretaris@dehemrik.nl of stuur een Whatsapp-bericht naar Harm, 06-29077737.

N.B. De weersvoorspellng voor woensdag 8 juli is goed, misschien een spatje regen en 20 graden. Mocht de weersvoorspelling drastisch wijzigen dan, gaat de barbecue niet door want het is en blijft een buitenactiviteit. Bij het niet doorgaan van de barbecue krijgt u uiteraard bericht.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl