Lid wordenvind het op de hemrik

Start de Hemrik Vitaal

"In beweging blijven met lichaam en geest is nu belangrijker dan ooit", aldus neurowetenschapper Erik Schrerder. Het besef om gezonder en vitaler door het leven te gaan heeft de Corona Crisis ons wel duidelijk gemaakt.
Al een tijdje heeft het project de Hemrik Vitaal stil gelegen. Nu langzaam de Corona-maatregelen worden versoepeld, wordt het tijd om van start te gaan met het project de Hemrik Vitaal.

De Hemrik Vitaal is een uniek samenwerkingsverband tussen vier vitaliteitsdiensten en de bedrijvenvereniging de Hemrik. Crossfit Leeuwarden, Fit20 de Hemrik, Fitplan Sport-medisch centrum en Studio Elements hebben de handschoen opgepakt en bieden u en al uw werknemers de mogelijkheid om te gaan sporten en de fysiotherapeut te bezoeken op de Hemrik.

Vitale medewerkers hebben significant meer energie en plezier in het werk en dragen bij aan een lager ziekteverzuim. Dat wilt u vanuit bijvoorbeeld ‘goed werkgeverschap’ toch ook? Onder sportende werknemers is sprake van minder ziekteverzuim dan onder hun niet-sportende collega’s.

In de folder treft u nadere informatie aan over de aangeboden fitnessmogelijkheden bij de vier vitaliteitsdiensten en zij zijn uiteraard ook aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Het aanbod voor fitness is zeer divers, voor u en uw werknemers is er altijd een fitness vorm die geschikt is. Individueel of in groepsverband, zwaar of licht trainen, in sportkleding of zonder om te kleden, die mogelijkheden worden allemaal aangeboden door of Crossfit Leeuwarden of fit20 de Hemrik of Fitplan Sport-medisch centrum of Studio Elements.
De samenwerkende vitaliteitsdiensten zijn gevestigd op de Hemrik, dus het is altijd dichtbij:
elements              fitplan

Studio Elements                            Fitplan Sport-medisch Centrum
Avondsterweg 1A   Orionweg 47
     
Crossfit Leeuwarden   fit20 de Hemrik
Neptunusweg 28   Castorweg 54crossfit     fit20

Nu, volgens de krantenberichten, de helft van Nederland niet op vakantie gaat, is dit een uitgelezen mogelijkheid om te starten met de Hemrik Vitaal. Gelet op de nog geldende Corona-maatregelen geen aftrap-bijeenkomst maar start-weken. Van woensdag 1 juli tot en met woensdag 15 juli mag u en uw werknemers een proefles gaan volgen bij bovengenoemde vitaliteitsdiensten. Gelet op de 1,5 meter-maatregel moet dit wel op afspraak. Dus kom een proefles nemen, dit kan alleen maar kom met een collega. Er is ruimte genoeg voor een gezamenlijke proefles. Dit kan door een mail te sturen naar secretaris@dehemrik.nl. Met daarin vermeld bij welk vitaliteitsbedrijf u of uw werknemer een proefles wil gaan volgen. Door het lesgeven op afspraak kan er rekening worden gehouden met de 1,5 meter-maatregel.

Ook kunt u uw bedrijf aanmelden bij Bedrijfs Fitness Nederland (BFN). De vier vitaliteitsdiensten zijn allen aangesloten bij BFN. Zij kunnen u en uw medewerkers ontzorgen. Voor meer informatie zie op de website, https://www.bedrijfsfitnessnederland.nl/werkgever#stappenplan. Maar ook Studio Elements, Crossfit Leeuwarden, fit20 de Hemrik en Sport-medisch centrum Fitplan kunnen u informeren en adviseren over BFN. Bij aansluiting bij BFN kunt u zowel voor uw bedrijf als voor uw medewerkers genieten van fiscale voordelen.

De poster over de Hemrik Vitaal brengen wij binnenkort bij u langs. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze poster ergens in uw organisatie wilt ophangen. Aangezien veel werknemers op dit moment ook thuis werken, willen wij u vragen om de bijgevoegde flyer via mail te verspreiden onder uw medewerkers zodat iedere medewerker op de Hemrik op de hoogte is van dit project en hier aan kan deelnemen.
Laten we met z'n allen ervoor zorgen dat bedrijventerrein de Hemrik een nog gezondere en een nog vitaler bedrijventerrein wordt.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl