Lid wordenvind het op de hemrik

Ga toch fietsen!

Het mooie weer komt er aan, tijd om de auto te laten staan en te gaan fietsen naar het werk.

Werk Slim, Reis Slim (WSRS) verlengt wegens succes de e-bike probeerwekenactie onder de actienaam ‘Ga toch fietsen!’ De fietsstimuleringsactie was in 2019 een succes. 300 medewerkers van 20 bedrijven hebben een elektrische fiets voor het woon-werkverkeer uitgeprobeerd. De actie krijgt daarom een vervolg; niet alleen in Leeuwarden, ook in Heerenveen, Drachten en Sneek. De actie is verbeterd en uitgebreid en loopt van 1 februari tot 1 december 2020. Mogen we (weer)op uw deelname?

Meedoen Ga toch fietsen!
Wij vragen weer uw medewerking – als deelnemend bedrijf/organisatie aan WSRS - om ook van deze actie een succes te kunnen maken. Meld u aan als werkgever en laat uw medewerkers ervaren hoe leuk fietsen-naar-het-werk is. Fietsen betekent meer vitaliteit, meer spitsmijdingen, betere bereikbaarheid van de stad en de bedrijven, minder parkeerproblemen en minder CO2-uitstoot. En dat is precies het doel van Werk Slim, Reis Slim. De actie is aangepast en uitgebreid en duurt tot 1 december 2020. We maken deelname voor uw bedrijf zo gemakkelijk mogelijk. We verzorgen de aanmelding van medewerkers en de reserveringspool en onderhouden het contact met de fietshandelaren. Daarnaast zorgen we voor een kant en klaar pakket communicatiemiddelen waarmee u intern de actie bij jouw medewerkers onder de aandacht kunt brengen.

ga toch

Uitbreiding met extra actie: De Bedrijfspool Ga toch fietsen!
Nieuw is de Bedrijfspool Ga toch fietsen! Je kunt als werkgever zelf een aantal e-bikes ter beschikking stellen aan jouw medewerkers. Wanneer jouw organisatie niet over een eigen e-bike beschikt, dan kun je voor een bedrag van € 50,-- per maand een degelijke e-bike via WSRS inhuren. Deze fietsen (max. 5 stuks) staan een aantal maanden bij jouw organisatie gestald. Op deze manier kunnen autorijdende medewerkers nog makkelijker de e-bike uitproberen voor het woon-werkverkeer. WSRS levert campagnematerialen, promotiemateriaal en een online reserveringssysteem. De fietshandelaren zorgen in deze periode voor service- en onderhoud en het halen en brengen van de fiets(en) die via WSRS zijn ingehuurd.

meer info

*Je kunt je voor beide acties aanmelden

Meer informatie nodig?
Op www.stapuitdeauto.nl vind je alle informatie over de beide acties, de aanmeldingen, de deelnamevoorwaarden en de FAQ met meest gestelde vragen en antwoorden.

Voor andere vragen kun je contact opnemen met Peter Post, WSRS projectleider Fiets op 1, telefoon 058 233 8605. Mailen kan ook naar peter.post@leeuwarden.nl.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl