Lid wordenvind het op de hemrik

NIEUW: Parksharing de Hemrik

lokaal online deelplatform voor samenwerkende ondernemers

Beste Ondernemers,Juist in deze tijden wordt het belang van (lokaal) samenwerken en samen delen extra duidelijk. Meer dan ooit kunnen we als ondernemers elkaar helpen of kunnen we als bedrijfsleven juist organisaties uit andere sectoren helpen. En Parksharing sluit prima aan bij de lange termijndoelstelling van de bedrijvenvereniging de Hemrik.
Enerzijds, is er bij sommige bedrijven of bijvoorbeeld in de gezondheidszorg een grote vraag naar materialen, hulpmiddelen, specifieke kennis, mankracht en andere vormen van capaciteit. Anderzijds, is er ook een grote bereidheid bij het bedrijfsleven om daar waar mogelijk te helpen.

Parksharing de Hemrik
Voor Bedrijvenvereniging De Hemrik de aanleiding om jullie een lokaal deelplatform aan te bieden: Parksharing De Hemrik Hierop kan je zowel vraag als aanbod van bedrijfsmiddelen, materialen, diensten, kennis, personeel en faciliteiten zichtbaar maken en lokaal delen met collega-bedrijven op het bedrijvenpark, of met andere bedrijven en (zorg)organisaties in de regio.

Aanmelden en starten met delen
Via Parksharing De Hemrik kan je gratis een account aanvragen. Vervolgens kan je vraag en aanbod plaatsen, zoeken en vinden wat je nodig hebt, en via het platform contact opnemen, de deal sluiten en de eventuele transactie afhandelen.

Wat kan je delen?
Normaal gesproken kun je denken aan een heftruck, opslagruimte, parkeerplaatsen, deelmobiliteit, reststromen en -materialen, transportcapaciteit, vergaderruimten, overtollige voorraden, kennis, gezamenlijk projecten, werkplekken en personeel.

#Coronahulp
Maar in deze tijd misschien wel hele andere zaken: beschermingsmiddelen, transport- of koeriersdiensten, helpende handen, bestelbusjes, kennis, … alles is mogelijk én welkom! Kan jij vanuit je bedrijf op ’n manier helpen? Of kan jij juist hulp gebruiken? Plaats het op Parksharing de Hemrik en maak het eventueel ook zichtbaar voor bedrijven en (zorg)organisaties buiten het bedrijvenpark.

Het Parksharing platform faciliteren wij aan jullie in samenwerking met FLOOW2. Zij faciliteren allerlei deelplatformen voor bedrijven en (zorg)organisaties in Nederland.
De ambitie is om ook na de coronacrisis dit Parksharing platform voort te zetten om lokale samenwerking, delen en verduurzaming van het bedrijvenpark verder te stimuleren. Hierover worden jullie later in het jaar nog geïnformeerd.

Voor nu: doe er vooral je voordeel mee, want met name in deze tijd zorgt samen delen en samen werken voor samen sterk! Ook jullie medewerkers kunnen zich aanmelden. DUS DOE MEE EN MELD U AAN!! 

Mochten er vragen zijn over het Parksharing platform neem dan even contact met het Parksharing team op of met Harm, secretaris@dehermik.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur Bedrijvenvereniging De Hemrik
Herman Kiestra, voorzitter

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl