Lid wordenvind het op de hemrik

ICT-spreekuur Friesland College

Heel veel ondernemers worden geraakt door de coronacrisis. Voor u als ondernemer op de Hemrik kan de strijd tegen het coronavirus ook veel onzekerheid en vragen met zich meebrengen. Wat kan ik doen? Hoe zal ik reageren?
Online verkopen en thuiswerken is nu erg belangrijk, maar daardoor groeit ook het belang van digitale veiligheid! Bedrijvenvereniging de Hemrik werkt op het gebied van cybersecurity al langer samen met het Friesland College en start nu een digitaal spreekuur. Op afspraak en op afstand, voor een breed scala aan vragen en praktische hulp op digitaal gebied.
In deze tijd van ‘afstand houden’ worden bedrijven steeds meer afhankelijk van digitale hulpmiddelen om goed te blijven functioneren. Er wordt veel gebruik gemaakt van videobellen en hiernaast bestellen consumenten meer goederen online. Toch zijn nog niet alle bedrijven ingericht op digitaal werken.

Om de ondernemers op de Hemrik te helpen, gaan we een samenwerking aan met het Friesland College en de MKB Cyber campus. ICT-studenten assisteren u bijvoorbeeld bij het inrichten van een webshop, Skype bellen, Microsoft Teams of andere vormen van beeldbellen, veilig thuiswerken door medewerkers en nog veel meer vragen die te maken hebben met ICT.

Op deze manier gaan wij u ondersteunen in uw bedrijfsvoering.

Al uw vragen kunt u stellen per mail aan mkb@frieslandcollege.nl. Studenten van het Friesland College, begeleid door docenten en medewerkers van MKB Cybercampus, nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl