Lid wordenvind het op de hemrik

Zwerfvuil op de Hemrik

Skrep, onderdeel van Zienn gevestigd aan de Pallasweg, biedt werkzaamheden aan voor mensen uit Leeuwarden die geen thuis of geen dak boven hun hoofd hebben. De Skrepmedewerkers helpen hen op weg naar het leven dat ze graag willen. Wederzijds respect en vertrouwen zijn hierbij erg belangrijk.
SKREP gaat de Hemrik schoon houden, ze gaan met een zekere regelmaat op de gehele Hemrik zwerfvuil opruimen. In overleg met SKREP is hiervoor door uw bedrijvenvereniging een mooie bakfiets aangeschaft waarmee snel en efficiënt gewerkt kan worden. Maar de bakfiets was niet gratis,U kunt bijdragen in de kosten van deze mooie bakfiets en het schoonhouden van de Hemrik door uw bedrijfslogo te laten plaatsen op de bak.
De kosten voor een sticker met uw bedrijfslogo in full-color bedragen € 50,00, excl. btw. Dit voor een sticker met het formaat 10 x 10 cm. Grotere formaat zijn wel mogelijk, de meerprijs is € 0,50 voor een extra vierkante centimeter. Met een maximum van 300 cm². Dit is een all-in prijs dus inclusief de kosten van de sticker en plaatsen op de bak. Uw bedrijfslogo kunt u aanleveren in de formaten, ai, jpg, eps of pdf. Wilt u ook aangeven hoe groot u het bedrijfslogo op de bak wilt hebben. Het logo kunt u sturen naar secretaris@dehemrik.nl.
Zo zorgen we met zijn allen voor een schone Hemrik, U stuurt uw bedrijfslogo toch ook op.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl