Lid wordenvind het op de hemrik

Lange termijn visie; bijeenkomst wo 22 januari

Het bestuur van de bedrijvenvereniging de Hemrik nodigt u graag uit voor een belangrijke bijeenkomst, waarop uw inbreng zeer gewaardeerd wordt, en die misschien wel de belangrijkste bijeenkomst van het jaar is. Het bestuur wil namelijk graag uw mening horen over de toekomst van ons bedrijventerrein: welke richting gaan we op, welke kansen en mogelijkheden kunnen er worden benut, hoe blijft het bedrijventerrein aantrekkelijk voor onze leden etc.

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 januari 2020 bij Goinga aan de Apolloweg 6 en zal duren van 17.00 tot uiterlijk 20.00 uur. Halverwege de sessie is er gelegenheid om gebruik te maken van een overheerlijk buffet.

De eerste bedrijven hebben zich ruim 40 jaar geleden op de Hemrik gevestigd, toen nog echt een industrieterrein. Maar zoals alles, is ook De Hemrik in de loop van de tijd veranderd. Vandaar dat het bestuur van de bedrijvenvereniging het plan heeft opgevat deze veranderingen niet alleen maar te ondergaan, maar zelf het heft in handen te nemen en proberen wat sturing te geven. Daarom wil zij graag samen met haar leden een lange termijn visie over het bedrijvenpark èn over de bedrijvenvereniging opstellen.brainfuel

Uw inbreng in deze visie is van groot belang, alle bedrijven maken het bedrijvenpark de Hemrik tot wat het is. Welke kant gaan we uit, wat verwacht u van de toekomst van de Hemrik, is de rol van onze vereniging nog de juiste, hoe wapenen we ons tegen de klimaatverandering etc. Kortom, alles wat u van belang vindt voor de lange termijn visie, kunt u inbrengen in deze dynamische bijeenkomst, onder leiding van Frans Scheepens van Brainfuel. Hierdoor wordt gewaarborgd dat alle meningen en ideeën aandacht krijgen en deel kunnen gaan uitmaken van de lange termijn visie. Deze visie komt niet onder in de la te liggen, maar dient als leidraad voor het bestuur en kan jaarlijks worden bijgesteld, als de realiteit daar om vraagt.

Kortom, mis deze bijeenkomst niet en laat uw stem horen op 22 januari 2020. Het bestuur hoopt op een massale opkomst, zodat we met recht kunnen spreken van WIJ, DE HEMRIK!!
U kunt u aanmelden voor deze Burenestafette tot en met 20 januari door een mail te sturen naar secretaris@dehemrik.nl of bel/whatapp 06-29077737 (Harm Mink).

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl