Lid wordenvind het op de hemrik

Zon Op Dak

Geachte Friese ondernemer,

Wilt u financieel voordeel behalen en tegelijkertijd meewerken aan de energietransitie? Kies dan voor zonnepanelen op uw bedrijfsdak. De Freonen fan Fossylfrij Fryslân ondersteunen Friese ondernemers met een ‘leeg’ dak van minstens 1.000 vierkante meter bij het aanvragen van de voordelige SDE+-subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie). Met deze financiële regeling stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. De SDE+-subsidie bezorgt ondernemers een vergoeding voor iedere opgewekte kWh.

Doe de dakscan
Onze experts helpen u gratis en onafhankelijk bij het indienen van de SDE+-subsidieaanvraag en de eerste stappen voor het aanleggen van zonnepanelen op uw bedrijfsdak. De Freonen, Provincie Fryslân en Energie VanOns geven zo een impuls aan de ontwikkeling en realisatie van zonnesystemen op bedrijfsdaken. Graag bieden we u de mogelijkheid van deze kans te profiteren. Doe de dakscan op fossylfrij.frl/zonopdak en vind uit of uw dak aan de voorwaarden voor een SDE+-aanvraag voldoet.

Doet u mee?
De voordelen zijn legio: u blijft baas over eigen dak, profiteert van een aantrekkelijke subsidieregeling en draagt actief bij aan de energietransitie van Nederland en Fryslân. Goed voor u én de maatschappij. Wilt u ook profiteren van de voordelige SDE+ subsidie? Maak uw interesse dan zo spoedig mogelijk kenbaar. Wij zetten het aanvraagproces vervolgens voor u in gang. Doet u mee?


Met vriendelijke groet,
Stichting Freonen fan Fossylfrij Fryslân

Bouwe de Boer

Dit project wordt ondersteund door

ener   prov fr

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl