Lid wordenvind het op de hemrik

Klimaattop Noord-Nederland

UITNODIGING

Reis mee (zonder CO2)!

Het Noorden koploper in slimme en duurzame mobiliteit! Dat gaan we doen tijdens de Klimaattop Noord op donderdag 31 oktober, samen met jou, 99 andere slimme en groene koplopers en 200 geïnspireerde reisgenoten. Het belooft een mobiliteitsspektakel te worden dat z’n weerga niet kent. Op de Klimaattop 2019 is Slimme en Duurzame Mobiliteit één van de centrale thema’s. Reis je mee?

Datum en tijd: Donderdag 31 oktober 2019, van 10.00 uur tot 18.00 uur 
Waar: Oude Suikerfabriek, Energieweg 10, Groningen

Samen op weg naar 2022
Samen maken we Noord-Nederland koploper in slimme en duurzame mobiliteit en lossen wij vóór 2022 de helft van onze mobiliteit fossielvrij op. Als medereiziger in slimme en groene mobiliteit nodigen we je van harte uit op de Klimaattop Noord 2019. We vragen jou om nog één of twee organisaties uit jouw netwerk (meer mag natuurlijk ook) mee te nemen die ook aan de slag willen met slimme en duurzame mobiliteit. Want samen reizen is zoveel leuker!

Onderweg
Je ziet op deze reis de grootste verzameling fossielvrije vervoermiddelen bij elkaar, je doet mee aan onze inspiratiesessie met keynote-spreker Auke Hoekstra, je ervaart unieke momenten om de toekomst mee in te gaan en je krijgt oplossingen en mogelijkheden voor fossielvrije mobiliteit aangereikt waarmee je de volgende dag al kunt beginnen. Onze reisgidsen zijn Marijke Roskam en Harm Edens en samen met lokale helden laten zij zien wat er nu al kan.

Reis mee en check in!
Check je bedrijf of organisatie én je reisgenoten in. En vergeet niet je aan te melden voor themasessie Slimme en duurzame mobiliteit. Dat kan via de app die je toegestuurd krijgt van de Klimaat-organisatie. En kom je met een fossielvrij vervoersmiddel? Geef je dan ook op voor de Eregalerij

Meer informatie
Op de site van Werk Slim, Reis Slim vind je meer informatie over de het programma van de Klimaattop en de inspiratiesessie van Samenwerking Slimme en Duurzame Mobiliteit Noord-Nederland. Meer informatie over de Klimaattop Noord 2019 vind je op www.klimaattopnoord.nl

We zien je graag op donderdag 31 oktober op de Klimaattop Noord in de Oude Suikerfabriek in Groningen.

Met vriendelijke groet,
Friso Douwstra, voorzitter stuurgroep Slimme en Duurzame Mobiliteit Noord-Nederland
Martin Dijkstra, programmaregisseur Werk Slim, Reis Slim

 Dit is een initiatief van de Samenwerking Slimme en Duurzame Mobiliteit Noord-Nederland, VNO-NCW/MKB Noord, Energiecommissie Noord-Nederland en Fossielvrijeweken 2020, maar alleen mogelijk met jou support en commitment.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl