Lid wordenvind het op de hemrik

Hemrik bokaal kaatsen en jeu de boules op woensdag 4 september

De strijd om de HEMRIK-bokalen in de sporten jeu de boules en kaatsen, vindt dit jaar plaats op woensdag 4 september, aanvang 17.00 uur. De wedstrijden vinden wederom plaats op de terreinen van Buro360 (kaatsen) en Tegelzetbedrijf van der Meulen (jeu de boules).
In 2018 is de HEMRIK-bokaal gewonnen door Makro Leeuwarden (kaatsen) en door Straathof Assurantiƫn (jeu de boules). Lukt het hen om de bokaal weer te winnen? Het is de voorgaande vier keer nog geen enkel bedrijf gelukt om de HEMRIK-bokaal twee keer achter elkaar te winnen. Sterker nog, er is nog een enkel bedrijf die de HEMRIK-bokaal twee keer heeft gewonnen sinds de eerste wedstrijden in 2015.
Uiteraard staat er voor deelnemers, begeleiders en supporters een buffet, een hapje en een drankje klaar in de kantine van Buro360. Er zal ongetwijfeld weer fanatiek worden gestreden tussen de teams en parturen. Ook als toeschouwer bent u van harte welkom.

Het programma voor de kaats- en jeu de boules-wedstrijd is als volgt, de tijden zijn richttijden.
16.45 uur Ontvangst met koffie
17.00 uur Start wedstrijden
18.00 uur Pauze met voor deelnemers, begeleiders en supporters een buffet
18.45 uur Vervolg wedstrijden
20.30 uur Einde wedstrijdenharm 320.45 uur Prijsuitreiking
21.30 uur Einde

De teams kunnen vanaf heden zich opgeven. Een kaatspartuur drie personen en een jeu de boules-team bestaat uit twee pesonen. De jeu de boules wedstrijd staat weer onder leiding van leden van jeu de boules-vereniging Le Biberon uit Leeuwarden.
U kunt uw bedrijfsteam opgeven door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl. Wilt u daarbij wel de namen van de deelnemers vermelden en voor welke activiteit u het team inschrijft.
N.B. Het team moet bestaan uit werknemers, uitzendkrachten en/of stagiaires die bij uw bedrijf werkzaam zijn.
De prijzen en kransen voor zowel het kaatsen en het jeu de boulen zijn beschikbaar gesteld door:
ATO  DEM LEeuwarden

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl