Lid wordenvind het op de hemrik

Graffitikunst tunnel

De voetgangerstunnel van het station Camminghaburen-de Hemrik wordt momenteel opgeknapt. Zo is al begonnen met het verwijderen van de tegels uit de tunnel. 
De tunnel wordt gereinigd en de wanden worden vernieuwd. Nieuwe Led-verlichting zorgt ervoor dat de voetgangerstunnel straks veilig en duurzaam verlicht is. Leden van het Graffiti Platform Leeuwarden geven de tunnel een nieuw uiterlijk door er kunstwerken op aan te brengen. Ook het perron en de omgeving rondom het station Camminghaburen wordt onder handen genomen. Zo komen er nieuwe bomen, wordt de looproute voor treinreizigers duidelijker en komen er nieuwe zitplekken.

Inmiddels zijn de graffiti-kunstenaars druk bezig met het bespuiten van de muren. Ook zal in enige vorm in hun werken aandacht worden gevestigd op de Hemrik. En het wordt mooi!! De kunstenaars zijn bijna halverwege hun werkzaamheden. Het werk wordt gedaan in de gehele bouwvak. Dit betekent dat ze nog ruim anderhalve week bezig zijn met hun werkzaamheden. Neem gerust eens een kijkje in de tunnel (onder uw lunchwandeling). De kunstenaars stellen uw komst zeker op prijs.
Benieuwd naar de aanpassingen op het station Camminghaburen en de naaste omgeving. Klik hier voor de aanpassingen.
Meer foto's van de graffitikunst zien?? Klik op bovenstaande foto voor een vergroting of klik hierhier of hier.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl