Lid wordenvind het op de hemrik

Buiten Beter app

Meldingen naar de gemeente Leeuwarden over losliggende stoeptegels, wegverzakkingen, onkruid e.d., doet u heel handig met de Buiten Beter app.

De door u gedane meldingen komen rechtstreeks in het gemeentelijke systeem terecht. Ook ontvangt u een ontvangstbevestiging.

Download de Buiten Beter app in de Playstore van Samsung of Appstore van Apple.

Hoe werkt de Buiten Beter App? Dit zijn de vier stappen

Stap 1: Maak een foto 
Een foto zegt meer dat duizend woorden. Leg dit direct vast met je smartphone. De gemeente kan nu zo snel mogelijk de ernst van de situatie inschatten en bepalen hoe, door wie en wanneer het probleem kan worden opgelost.

Stap 2: Leg de locatie vast 
Op basis van GPS wordt de exacte locatie automatisch bepaald. Zo kan de gemeente meteen zien op welke plek de melding is gedaan. Je kunt ook zelf een adres intypen of de pin op het kaartje verplaatsen.

Stap 3: Omschrijf het probleem
Selecteer het probleem uit de lijst met veelvoorkomende problemen, zoals zwerfvuil op straat, slecht wegdek of kapotte straatverlichting. Je kunt het probleem ook omschrijven of toelichten.

Stap 4: Verzend de melding
De melding is nu klaar om te versturen! Deze komt automatisch binnen bij de betreffende gemeente. De app werkt in heel Nederland. Het verzenden van je melding is gratis, net als het downloaden van de app.

EĆ©nmalig moet u uw e-mailadres en overige gegevens invullen.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl