Lid wordenvind het op de hemrik

Praamvaren en BBQ, woensdag 3 juli

Het bestuur van de bedrijvenvereniging de Hemrik nodigt u graag uit om de zomer te vieren en daar wilt u natuurlijk ook bij zijn. Dit doen we met de traditionele praamtocht en een spetterende barbecue op woensdag 3 juli a.s. De vertrektijd van de pramen is om precies 17.00 uur. Dus kom op tijd.

Dit jaar wordt het een tocht met een verrassende nieuwe route, waarbij we de Hemrik vanaf het water gaan zien en ook varen we een stuk door Leeuwarden. We starten op de Avondsterweg 13 bij het clubhuis van postduivenvereniging Uresco '98. Vanaf het Woudmansdiep varen we een route van circa anderhalf uur. Ook aan boord treft u een hapje en drankje aan. Rond half zeven zijn we terug aan de Avondsterweg waar we de middag/avond afsluiten met een heerlijke barbecue en een drankje. Gelet op de capaciteit van de pramen kunnen er maximaal twee personen per lid-bedrijf mee aan boord.

Programma
16.30 uur Inloop bij Uresco '98 aan de Avondsterweg 13
17.00 uur Vertrek pramen vanaf de Hemrik
18.30 uur Aankomst pramen bij Uresco '98
18.30 uur Barbecue
21.00 uur Einde barbecue

U kunt uw deelname kenbaar maken door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel, whatsappp naar 06-29077737 (Harm Mink). Inmiddels heeft de bedrijvenvereniging meer dan 200 leden dus meld u tijdig aan. Opgave is mogelijk tot en met maandag 1 juli.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl