Lid wordenvind het op de hemrik

Nationale Datacenterdag

Datacenters spelen een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. Vrijwel alles wat online gebeurt, staat binnen de muren van een datacenter, een gebouw dat speciaal is ontworpen om het internet te faciliteren

en om onze data veilig op te slaan. Met name bedrijven kiezen er voor om hun data en internetprocessen onder te brengen bij een datacenter in de buurt.

DataCenter Fryslân opende op 8 juni 2008 haar eerste datacenter in Leeuwarden en is sindsdien uitgegroeid tot hèt datacenter van Friesland met twee locaties. Beide locaties zijn redundant verbonden met glasvezel via volledig gescheiden routes. Zij beschikken over hun eigen onafhankelijk functionerende energievoorziening.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het reilen en zeilen van een datacenter? Op de Nationale Datacenter Dag op 11 juni krijgt u de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Naast een rondleiding door één van de datacenters, kunt u kennismaken met de oplossingen die DataCenter Fryslân biedt voor het plaatsen van uw eigen IT-omgeving in het datacenter.

Voor meer informatie of aanmelding, klik hier

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl