Lid wordenvind het op de hemrik

Schouw op di 14 mei

De werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen nodigt u graag uit om mee te gaan schouwen op de Hemrik en wel op dinsdag 14 mei, aanvang 15.30 uur.

Tevens gaan er professionals mee van de gemeente, politie en brandweer.. 
Schouwen wil zeggen dat we naar allerlei zaken gaan kijken in het kader van Schoon, Heel en Veilig. Waar is het rommelig, waar ligt zwerfvuil, veel onkruid, slecht wegdek en illegale bewoning zijn zaken die tijdens de schouw aan de orde komen. Na de schouw, tijdens een voedzame maaltijd, is er tijd voor een nabespreking, waarbij we alle door u ingebrachte punten zullen bespreken. Zowel over de resultaten van de schouw alsmede de vervolgacties wordt u geïnformeerd in een volgende nieuwsbrief.
Dit jaar is de Hemrik opgedeeld in drie deelgebieden waar wordt geschouwd. De schouw vind net als vorig jaar plaats op de fiets zodat er voldoende gelegenheid is om de deelgebieden te bekijken. Klik op de kaart om deze te vergroten. Startlokatie is dit keer Kunstuitleen Friesland aan de Poolsterweg 2.
Programma
15.30 – 17.30 uur: schouwen
17.00 – 18.30 uur: nabespreking schouw, vervolgacties uitzetten en een maaltijd (locatie volgt nog)

Wilt u mee schouwen, laat dit dan weten door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel/Whatsapp 06-29077737 (Harm Mink).
N.B. Mocht u niet beschikken over een fiets of deze niet kunnen lenen van een collega. Geen nood dan zorgt de werkgroep dat er een fiets voor u klaar staat. Maar laat dit ook even weten.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl