Lid wordenvind het op de hemrik

Burenestafette op 24 april

Burenestafette Dit keer bezoeken we twee bedrijven en dat heeft te maken met de omvang van de bedrijven. Deze Burenestafette brengt ons naar GEA Royal de Boer Stalinrichting en de Makro.
De start van de Burenestafette is aan de Vestaweg 5 bij GEA Royal de Boer Stalinrichting.

De Boer Stalinirchting produceert met de modernste technieken producten voor de stalinrichting. Deze producten worden geëxporteerd naar meer dan 50 landen. De producten die gemaakt worden aan de Vestaweg zijn onder andere: boxen en matrassystemen voor koecomfort, voerhekken en drinksystemen, ventilatietechnologie, heksystemen en stalreinigingsoplossingen.Tijdens de Burenestafette krijgt u de grote verscheidenheid aan producten te zien en hoe deze worden geproduceerd aan de Vestaweg. Het wordt een unieke inkijk achter de schermen van een wereldspeler op het gebied van stalinrichting.

Wie kent Makro niet? De groothandel voor ondernemers op de Hemrik… Maar Makro doet meer, Makro levert vanuit Leeuwarden horecabedrijven in heel Noord Nederland, is marktleider in kerstpakketten en vol ambitie: we willen de nummer 1 groothandel in Nederland worden. Hoe? Kom langs en we maken een ronde langs onze specialisten, kerstpakketten en horecabezorgservice. Een inspirerend culinair kijkje achter de schermen… 

Het programma voor de Burenestafette op woensdag 24 april is als volgt:
16.45 uur Ontvangst bij GEA Royal de Boer Stalinrichting, Vestaweg 5
17.00 uur Start bedrijfsbezoeken
18.30 uur Gezellig napraten/netwerken onder het genot een buffet, een hapje en een drankje
19.30 uur Einde programma

U kunt u aanmelden voor deze Burenestafette tot en met 22 april a.s. door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel/whatapp 06-29077737 (Harm Mink)

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl