Lid wordenvind het op de hemrik

Wegaanpassingen Planetenlaan: inloopbijeenkomst op 15 april

De eerste fase (de rotonde) van de herinrichting van de Planetenlaan is in 2018 afgerond. Op 29 april start de tweede fase, bestaande uit aanpassingen van de aansluitingen van de Coronaweg en Zuiderkruisweg. Tevens zal de ontsluiting van de Mazzelshop en Praxis op de Planetenlaan worden verbeterd. Deze aanpassingen zullen twee weken duren maar hebben nogal wat gevolgen voor de aanrijroutes, aangezien de Planetenlaan, vanaf de T-splitsing met de Anne Vondelingweg twee weken wordt afgesloten. Wel blijft de Coronaweg open zodat het verkeer naar Hemrik-zuid wel mogelijk is.
Over deze werkzaamheden wil de gemeente Leeuwarden en de werkgroep verkeer van de bedrijvenvereniging u graag informeren en wel op maandag 15 april, tussen 17.00 en 18.00 uur bent u van harte welkom bij Auto Haaima aan de Coronaweg 2. Op deze bijeenkomst kunt u de omleidingen en de aanpassingen op tekeningen bekijken. Tevens zijn er vertegenwoordigers van de gemeente Leeuwarden, de werkgroep en de aannemer aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Onderstaand treft u links aan naar de diverse tekeningen met omleidingroutes.

 Omleiding fiets fase 1 Planetenlaan
 Omleiding gemotoriseerd verkeer fase 1 Planetenlaan
 Omleiding fiets fase 2 Planetenlaan
 Omleiding gemotoriseerd verkeer fase 2 Planetenlaan

Mocht u nu al vragen, op-, aanmerkingen hebben over de tweede fase van de de herinrichting van de Planetenlaan en bovenstaande tekeningen met de omleidingroutes, stuur een mail naar secretaris@hemrik.nl, dan wordt uw mail doorgestuurd naar de gemeente Leeuwarden en krijgt u op 15 april antwoord.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl