Lid wordenvind het op de hemrik

Hemrik-Zwetteplein op de BCDN2019: een netwerkborrel

Nog 8 dagen en dan is het zover. Op 19 en 20 maart worden in het WTC Expo weer de Business Contact Dagen Noord (BCDN) gehouden en dit jaar is er een Hemrik-Zwetteplein waar maar liefst 25 leden van de Hemrik en de Zwette op vertegenwoordigd zijn. Het plein met de meeste deelnemers!!
Namens de bedrijvenverenigingen De Hemrik, de Zwette en de  deelnemende bedrijven nodigen de besturen u graag uit voor deze beurs. Bezoek aan de BCDN 2019 is gratis. U hoeft zich alleen maar aan te melden en dat kan door hier te klikken, de registratiecode is reeds ingevuld  U ontvangt dan direct een E-Ticket per mail welke u toegang verschaft tot beide dagen van de beurs. Het parkeren is kosteloos voor bezoekers aan de BCDN.

Voor alle leden van de bedrijvenverenigingen de Hemrik en de Zwette wordt er op dinsdag 19 maart, aanvang 17.00 uur, een netwerkborrel georganiseerd. De netwerkbijeenkomst duurt tot 19.00 uur. Ook dit jaar belooft het weer een fantastisch mooi plein te worden. Dus kom gerust een kijkje nemen op het Hemrik-Zwetteplein.
In verband met de catering verzoek ik u wel om u aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel/Whatsapp 06-29077737.
We hopen u te mogen begroeten op de netwerkborrel op het Hemrik-plein of op een ander moment tijdens de Business Contact Dagen Noord! Meer informatie over de beurs vindt u op http://www.bcdn.nl.

De deelnemers aan het Hemrik-Zwetteplein zijn: Artitude, Bandsma Bultje Topmovers, Bata ICT, Bedrijfswageninbouw, Datadiensten Fryslân, De Noordhoek Schilderwerken, Elektrotechnische Groothandel FDL, FF Anders Reclame, Friese Zaken, Kantoorvakhandel Goinga, Integron, Jelle Talsma Bedrijfswagens, LSG Schoonmaakgroothandel, Makro, Nielsen Massey, Officecenter Leeuwarden, Omrin, P de Vries Installatietechnieken, PI Leeuwarden, Raadsma, Stork, Straathof Assurantiën, Van Mossel Hyundai Leeuwarden, Wiemers Lichtadvies en Wiersma Verhuizingen.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl