Lid wordenvind het op de hemrik

Subsidiespreekuur gemeente Leeuwarden

Heeft u behoefte aan advies op maat met betrekking tot subsidies?
Dan nodigen we u uit om uw innovatieve plannen met ons te delen tijdens de Business Contact Dagen Noord (BCDN) op 19 en 20 maart.

Voor de tweede keer op rij organiseert de gemeente Leeuwarden tijdens de BCDN subsidiespreekuren in samenwerking met SNN, provincie Fryslân en YnBusiness.
De spreekuren zijn bedoeld voor ondernemers en kennisinstellingen die innovatieve producten en diensten ontwikkelen. Tijdens het spreekuur geven we u advies op maat over o.a. het projectplan, de aanvraag en diverse subsidieregelingen. De regelingen richten zich bijvoorbeeld op het vergroten van kennis, het financieren van ontwikkelingskosten en het bundelen van initiatieven tot een krachtig innovatie-ecosysteem.
Ondernemers die u voorgingen geven aan dat deze spreekuren resulteerden in concrete subsidieaanvragen. We ontmoeten u daarom graag op 19 en 20 maart!
Om welke subsidies gaat het? Het spreekuur is bedoeld voor vragen over de volgende subsidies:

Gemeente Leeuwarden -- Innovatiefonds
Provinciale subsidies -- MKB-Voucherregeling
SNN   -- MIT 2019  --VIA 2018 plus --Valorisatie   --Proeftuinen   --Human Capital   --Kennisontwikkeling 
 --Open Innovatie Call.

Hoe werkt het? Aanmelden voor het subsidiespreekuur kan door te mailen naar bcdn@ynbusiness.nl. In de tweede week van maart wordt u benaderd om een afspraak in te plannen.Tijdens het spreekuur gaat u 45 minuten in gesprek met de adviseurs van de provincie, gemeente, SNN of YnBusiness.

Deadline aanmelden: 10 maart 2019
Meer informatie? Voor meer informatie over de spreekuren kunt u contact opnemen met Anke Hoekstra (anke.hoekstra@leeuwarden.nl of 058 751 2239).

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl