Lid wordenvind het op de hemrik

Het Hemrik-plein op de BCDN2019

Enige tijd terug bent u geînformeerd over het Hemrik-plein op de BCDN2019. Deze beurs wordt gehouden op 19 en 20 maart. Inmiddels hebben de volgende bedrijven hun deelname kenbaar gemaakt aan het Hemrik-plein: Makro, Nielsen Massey, Wiemers Lichtadvies, Artitude, P. de Vries Installatietechniek, Bedrijfswageninbouw, FDL, de Noordhoek Schilderwerken, FF Anders en Stork.
Gelet op het feit dat de gezamenlijke offerte voor een Hemrik-plein en Zwette-plein afloopt op 1 december heeft u nog negen dagen om uw deelname aan het plein kenbaar te maken.

De kosten (globale inschatting) voor deelname aan het Hemrik-plein zijn als volgt: Stand € 110 per m2 (minimale standafmeting is 6 m2, meer is altijd mogelijk) en voor de aankleding van het Hemrik-plein € 400 per deelnemer. Zodat u voor nog geen € 1.100 twee dagen kan deelnemen aan de BCDN2019. De prijzen kunnen we, door gezamenlijk op te trekken met de Zwette, op hetzelfde peil houden als dit jaar. En uiteraard is er op één van de twee avonden weer een netwerkbijeenkomst voor alle leden van de bedrijvenvereniging.
Wilt u deelnemen aan of meer informatie over het Hemrik-plein 2019 dan kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel 06-29077737, Harm Mink.
Ook voor het Hemrik-plein geldt het motto: Alleen ga je sneller maar samen kom je verder.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl