Lid wordenvind het op de hemrik

Project "Firtuele Sinnegreide"

Gratis rapport investeringen zonne-energie.

Overweegt u de aanschaf van zonnepanelen op uw bedrijfspand? Maar wilt u inzicht in de fiscale mogelijkheden en de subsidies waar u recht op heeft bij de aanschaf van zonnepanelen? De gemeente Leeuwarden heeft Synnovem Consultancy B.V. uit Dokkum gevraagd om kosteloos voor u in kaart te brengen of het interessant is om te investeren in zonnepanelen. 

Synnovem uit Dokkum is gespecialiseerd in het berekenen van businesscases van zonne-energie voor bedrijven. Synnovem heeft geen banden met leveranciers van panelen en installateurs en kan daarom volledig neutraal adviseren over wat in economisch opzicht de beste investering voor uw bedrijf is op het gebied van zonne-energie. Hierbij worden alle fiscale mogelijkheden en subsidies meegenomen en gebundeld in een overzichtelijk rapport, waarin onder andere de terugverdientijd en rendement op de investering wordt weergegeven.

De rapporten worden volledig afgestemd op de individuele situatie van uw bedrijf en zijn daarom volledig maatwerkgericht. Het adviesrapport kan door u worden gebruikt om een gedegen beslissing te nemen over het wel of niet investeren in duurzame energie en in welke mate. Voor veel bedrijven is het rapport inmiddels aanleiding geweest om deels of geheel over te schakelen op zonne-energie, omdat de businesscase gunstig uitpakte.

Heeft u belangstelling voor een dergelijk rapport, dan kunt u zich aanmelden bij Miranda Bakker van Synnovem Consultancy B.V. Dit kan door te mailen naar miranda@synnovem.nl of te bellen naar 0519-228158.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl