Lid wordenvind het op de hemrik

Dagschouw dinsdag 5 juni a.s.

Dagschouw dinsdag 5 juni: een Hemrik-verkenning
De werkgroep KVO nodigt u graag uit om mee te gaan schouwen op de Hemrik en wel op dinsdag 5 juni, aanvang 14.00 uur.
Schouwen wil zeggen dat we naar allerlei zaken gaan kijken in het kader van Schoon, Heel en Veilig. Waar is het rommelig, waar ligt zwerfvuil, veel onkruid, slecht wegdek en illegale bewoning zijn zaken die tijdens de dagschouw aan de orde komen. De brandweer doet een eigen schouw op brandgevaarlijke situaties. Na de schouw is er tijd voor een nabespreking waarbij we alle door u ingebrachte punten zullen bespreken. Na deze nabespreking is er een vergadering van de werkgroep KVO waarin de resultaten van de schouw worden ingebracht en waar ook de vervolgacties zullen worden besproken. Zowel over de resultaten van de schouw alsmede de vervolgacties wordt u ge├»nformeerd.

Dit jaar is de schouw anders dan anders. In de eerste plaats: we gaan, bij goed weer, op de fiets Bij slecht weer verplaatsen we ons in auto's. Daarnaast heeft de werkgroep KVO de Hemrik opgesplitst in een vijftal deelgebieden zodat u in uw directe omgeving van uw bedrijf kan schouwen. In alle groepen is een vertegenwoordiger van de werkgroep, de gemeente en zo mogelijk de politie aanwezig, Op bijgaande schets staan de deelgebieden aangegeven. Klik op de tekening om deze te vergroten Dit zijn de verzamellokaties:
 
Gebied Verzamellokatie
Deelgebied 1 Autobandencentrum, Plutoweg 6
Deelgebied 2 FDl, Orionweg 57
Deelgebied 3 Goinga, Apolloweg 6
Deelgebied 4 Haaima, Coronaweg 2
Deelgebied 5 Vlietstra, Ceresweg 28

Het programma voor dinsdag 5 juni is als volgt
13.45 uur Verzamelen op de diverse lokaties
14.00 uur Schouw
15.00 uur Nabespreking op de verzamellokaties

Wilt u mee schouwen, laat dit dan weten door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel/Whatsapp 06-29077737 (Harm Mink).
N.B. Mocht u niet beschikken over een fiets of deze niet kunnen lenen van een collega. Geen nood dan zorgt de werkgroep dat er een fiets voor u klaar staat. Maar laat dit ook even weten.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl