Lid wordenvind het op de hemrik

Burenestafette 24 april

Het bestuur van de bedrijvenvereniging de Hemrik nodigt u graag uit voor een Burenestafette op dinsdag 24 april a.s. Wij gaan op deze datum drie bedrijven aan de Orionweg bezoeken en wel Fitplan, Stedon en Trimm Design.

Trimm Design, opgericht in 2008 door Klaas Jan Westra en Shantia Fardin, werkt al vele jaren voor zowel vooraanstaande interieurbouwers als ook voor scheepsarchitecten. Met een team van meer dan 40 ontwerpers en ingenieurs biedt het bedrijf zijn diensten aan aan vele nationale en internationale klanten. Zowel werven, interieurbouwers, aannemers en particulieren kan Trimm Design tot hun klanten rekenen.

Bij Fitplan vindt u alles op het gebied van (medische) fitness en fysiotherapie. U kunt terecht voor groepslessen zoals spinning en zumba, maar ook voor algemene fitness, personal training en sportmassage. Binnen de fysiotherapie biedt Fitplan een aantal specialisaties waaronder manuele therapie, bekkenfysiotherapie, echografie, shockwave, dry needling, Mulligan therapie, medical taping en medische training.

Stedon is gestart in 2002 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een belangrijke speler op het gebied van openbare inrichting in Nederland. Grofweg is het aanbod van producten en diensten in twee (gebruikers)groepen te verdelen. Enerzijds biedt Stedon een ruim assortiment bedoeld voor algemeen gebruik en aankleding van de omgeving. Voorbeelden hiervan zijn banken, picknicktafels, ontmoetingsplaatsen, bloembakken en groeigeleiders. Anderzijds heeft Stedon een compleet aanbod gericht op de jeugd zoals bijv. een multifunctionele sportkooi.

Het programma voor de Burenestafette op dinsdag 24 april is als volgt:
16.45 uur Ontvangst bij Trimm Design, Orionweg 49
17.00 uur Start eerste bedrijfsbezoek
17.25 uur Transfer naar het tweede bedrijf
17.30 uur Start tweede bedrijfsbezoek
17.55 uur Transfer naar het derde bedrijf
18.00 uur Start derde bedrijfsbezoek
18.25 uur Transfer naar Trimm Design
18.30 uur Gezellig napraten/netwerken onder het genot van hapje en drankje
19.30 uur Einde programma

U kunt u aanmelden voor deze Burenestafette tot en met 21 april a.s. door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel/whatapp 06-29077737 (Harm Mink).

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl