Lid wordenvind het op de hemrik

Het Hemrik-plein op de BCDN 2018

De BCDN 2018 zijn weer achter de rug. We kunnen terugkijken op twee geslaagde en drukke  dagen. Het plein had dit jaar een mooie open uitstraling wat betekende dat er veel aanloop naar het Hemrik-plein was. Ook was er een grote diversiteit in de bedrijven die een plaats gevonden hadden op het Hemrik-plein.
Op de eerste dag was er een zeer goed bezochte netwerkbijeenkomst op het Hemrik-plein. Het was er gezellig druk. Op de tweede dag was er de veiling van de schilderijen die gemaakt zijn door kunstenaar Gerrit Dijkstra van Artitude. Deze vier schilderijen zijn bij op bod verkocht en het financiële resultaat mocht er zijn. De opbrengst van maar liefst € 1.325 gaat naar de Stichting Rijk voor Arm.

Deze stichting heeft als doelstelling de kinderen die in armoede moeten opgroeien in Leeuwarden en omgeving te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij niet in een Sociaal isolement zullen geraken. Dit doen zij door middel van het uitdelen van verjaardagsdozen aan de kinderen waarvan de ouders niet financieel draagkrachtig geneg zijn om hun kinderen die in de leeftijd van 4 jaar t/m 12 jaar zitten een verjaardagsfeestje te kunnen geven, deze doos zit boordevol met spulletjes om een kind zijn/haar verjaardag te laten vieren zoals zij dit horen te doen.
De foto's van het Hemrik-plein kunt u bewonderen via deze link
Kortom, het Hemrik-plein is voor herhaling vatbaar op de BCDN 2019. We gaan er voor!!!!

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl