Lid wordenvind het op de hemrik

(Vrij)kaarten Lost in the Greenhouse

De bedrijvenvereniging de Hemrik is er in geslaagd 100 kaarten te krijgen voor de voorstelling Lost in the Greenhouse in de kassen in Sexbierum op dinsdag 17 april.
Maar dat is nog niet alles, ook biedt uw bedrijvenvereniging u de mogelijkheid om te genieten van een een driegangen-diner in stijl. Van Bunzlau naar Boerenbont, van Stoofpot tot Bisos, van Wodka tot Beerenburg. Een heerlijk driegangendiner in Pools-Friese stijl. En ook na afloop kunt u nog gezellig napraten over de voorstelling want  speciaal voor de leden van de bedrijvenvereniging is er een nagenietarrangement met heerlijke Fries/Poolse hapjes en drankjes.
Het programma voor dinsdag 17 april luidt als volgt:

18.00 - 18.30 uur Inloop
18.30 - 20.30 uur Diner
20.30 - 22.00 uur Voorstelling Lost in the Greenhouse
22.00 - 23.00 uur Nazit

U kunt u aanmelden voor diner, voorstelling en nazit door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl. Wilt u wel aangeven of u bij het diner, de voorstelling en nazit aanwezig bent? Aanmelden kan tot en met 15 maart a.s. Per lid/bedrijf zijn er maximaal twee kaarten beschikbaar en ook geldt OP=OP.
Uiteraard zijn er voor u, voor zowel het diner, de voorstelling en de nazit, geen kosten aan verbonden.De Lawei en Orkater, i.s.m. De Koornbeurs presenteren de muziektheatervoorstelling: Lost in the greenhouse. Een tragische liefdesgeschiedenis op locatie in het grootste glastuinbouwbedrijf van Friesland.

In de kassen bij Sexbierum werken Friese en Poolse arbeiders. Ze plukken er samen tomaten, komkommers en andere groenten Ze vormen een gemeenschap, een mienskip in een kunstmatig stukje Nederland. De jonge Polen hebben huis en haard verlaten. De Friezen zijn thuis, maar zien hun leefomgeving veranderen. Er wordt gewerkt, er wordt gefeest, er wordt gedronken. Er wordt geroddeld en geflirt.Dan is er plotseling een lijk. Langzaam tekenen zich de contouren af van een tragische liefdesgeschiedenis. We volgen de jonge pool Wojtek. Vanaf het moment dat zijn moeder hem in laat zien dat hij in Polen geen toekomst heeft, tot aan zijn dramatische einde. Eén plukseizoen lang. Hij wordt hartstochtelijk verliefd op een Fries meisje. Is de breekbare Mienskip bestand tegen gevoelens van heimwee, verlies, wrijving en verlangen?
Meer info over Lost in the Greenhouse vindt u hier.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl