Lid wordenvind het op de hemrik

De Planetenlaan wordt veiliger!!

In 2018 gaat de gemeente aan de slag met het verbeteren van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid van het zuidelijke deel van bedrijventerrein Hemrik via de Planetenlaan.
Op de kruising van de Planetenlaan met de Saturnusweg/Poolsterweg wordt een rotonde aangelegd. Enkele andere aansluitingen op de Planetenlaan worden verbeterd om de bedrijven op de Hemrik beter en veiliger te ontsluiten. Het gaat om de aansluitingen van de Coronaweg, Zuiderkruisweg en de in/uitrit op de Planetenlaan van de Mazzelshop en Praxis. De uitvoering start eind dit jaar. In het voortraject is samen met de werkgroep van de bedrijvenvereniging Hemrik al hard gewerkt aan ontwerpen en idee├źn voor de herinrichting.
Over de aanpassingen kunt u zich laten informeren tijdens de inloopbijeenkomst hierover. Deze bijieenkomst is op 
19 februari van 17.00 tot 19.00 uur en vindt plaats bij Auto Haaima aan de Coronaweg 2.
Tijdens de bijeenkomst kunt u zich uitgebreid laten informeren over de plannen betreffende de mini-rotonde op de kruising Planetenlaan- Uranusweg-Poolsterweg en de voorgenomen aanpassingen op de Planetenlaan.
De gemeente Leeuwarden, de bedrijvenvereniging de Hemrik en de werkgroep verkeer nodigen u van harte uit om de plannen te komen bekijken.
Klik hier voor de uitnodiging van de gemeente Leeuwarden zo deze in het zuidelijk deel van de Hemrik bedrijf aan bedrijf is/wordt verspreid.

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl