Lid wordenvind het op de hemrik

BCDN 2017

Nog twee weken en dan is het zover. Op 21 en 22 maart worden in het WTC Expo weer de Business Contact Dagen Noord (BCDN) gehouden en er is ook bcdnweer een Hemrik-plein waar maar liefst 19 leden van de Hemrik vertegenwoordigd zijn. Namens de Bedrijvenvereniging De Hemrik en de bedrijven van het Hemrik-plein nodigt het bestuur u graag uit voor deze beurs. Bezoek aan de BCDN 2017 is gratis. U hoeft zich alleen maar aan te melden en dat kan via deze link met de promotiecode hemrik. U ontvangt dan direct een E-Ticket per mail welke u toegang verschaft tot beide dagen van de beurs. Het parkeren is kosteloos voor bezoekers aan de BCDN.
Voor alle leden van de bedrijvenvereniging wordt er op dinsdag 21 maart, aanvang 17.00 uur, een netwerkborrel georganiseerd. De netwerkbijeenkomst duurt tot 19.00 uur. U zult verrast zijn over het Hemrik-plein, met name over de uitstraling en mooie aankleding van het Hemrik-plein. 

In verband met de catering verzoek ik u wel om u aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel/Whatsapp 06-29077737.

IMG 1369We hopen u te mogen begroeten op de netwerkborrel op het Hemrik-plein of op een ander moment tijdens  de Business Contact Dagen Noord! Meer informatie over de beurs vindt u op https://www.bcdn.nl
De deelnemers aan het Hemrik-plein zijn: 
Artitude, ATO Bedrijfstraining, Bedrijfswageninbouw, De Noordhoek Schilderwerken, SMB Edelweiss, Elektrotechnische Groothandel FDL, FF Anders Reclame, Friese Jongens, Galema Leeuwarden, Kantoorvakhandel Goinga, H&N Multiprotection, Integron, It's me, LievenseCSO, Makro, P de Vries Installatietechnieken, Procoatings Leeuwarden, Pyrasied Xtreme Acrylic, Wiemers Lichtadvies.

0
0
0
s2smodern

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl