Lid wordenvind het op de hemrik

Burenestafette op dinsdag 14 februari

Op 14 februari a.s. houdt de Bedrijvenvereniging de Hemrik weer een Burenestafette waarbij we een drietal bedrijven bezoeken. We bezoeken Miedema Houtindustrie, Lodema Elektrotechniek en FF Anders. Alle bedrijven zijn gevestigd aan de Uranusweg. De ontvangst is bij Lodema Elektrotechniek aan de Uranusweg 12.
miedemabouwm 
miedema hiWe bieden een breed en diep assortiment middels onze specialistische houtbewerkingmogelijkheden. In onze efficiënt ingerichte productiehallen leveren we, voor grote én kleine projecten, altijd binnen de gewenste doorlooptijd. Met onze gedegen kennis van toepassing van houtsoorten, alle houtbewerkingmogelijkheden en verfsystemen onder één dak en onze gedegen service en afwerking, kunt u tijdens de realisatie van een project op ons rekenen. Altijd volgens afspraak.
 
Logo Lodema02
 
Alle specialiteiten in elektrotechniek, gebundeld in één bedrijf. Met de beheersing van de vijf disciplines – Elektro, Beveiliging, Data, Domotica en Service & onderhoud – kan Lodema Elektrotechniek u als partner een ongekend totaalpakket aanbieden. Een oplossing die werkt. Centraal in onze werkwijze: korte lijnen, goede prijsafspraken en hoogstaand werk.
FF Anders
FFAnders is een Full service reclamebureau en heeft een uitgesproken kijk op creatieve vormgeving en communicatie. Effectieve reclame die verrassend is en interactie teweeg brengt. Met een flinke dosis ervaring en enthousiasme bieden wij opdrachtgevers de combinatie van creativiteit, strategie en een sterke betrokkenheid bij elke opdracht. Van autoreclame tot gevelreclame, bij FF Anders bent ú aan het juiste adres.Het programma voor de Burenestafette op dinsdag 14 februari is als volgt:

16.45 uur Ontvangst bij Lodema Elektrotechniek
17.00 uur Start eerste bedrijfsbezoek
17.25 uur Transfer naar het tweede bedrijf
17.30 uur Start tweede bedrijfsbezoek
17.55 uur Transfer naar het derde bedrijf
18.00 uur Start derde bedrijfsbezoek
18.25 uur Transfer naar Lodema Elektrotechniek
18.30 uur Gezellig napraten/netwerken onder het genot van hapje en drankje 
19.30 uur Einde programma

U kunt u aanmelden voor deze Burenestafette tot en met 10 februari a,s, door een mail te sturen naar secretaris@hemrik.nl of bel/whatapp 06-29077737 (Harm Mink).
0
0
0
s2smodern

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl