Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1699/weijer autoschade.jpg

Weijer Autoschade

Zuiderkruisweg 10 , 8938 AP Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Snel & vakkundig in autoschade

Autoschade is altijd vervelend en komt nooit goed uit. Daarom zorgt Weijer Autoschade uit Leeuwarden voor snel en vakkundig herstel. Voor u herstellen we alle vormen van autoschade. In welk merk of type auto u ook rijd. En eenvoudig schadeherstel realiseren wij zelfs in 1 dag!

50 jaar ervaring in autoschade

Als full service autoschadeherstelbedrijf in Leeuwarden hebben wij 50 jaar ervaring. Bovendien zijn wij aangesloten bij FOCWA Eurogarant zo bieden we u nog meer zekerheid.

Schadeherstel: alles voor u geregeld

Autoschade betekent ook een administratieve afhandeling met uw verzekering. Om u te ontzorgen, regelen wij de volledige afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. En als wij uw schadeherstel in Leeuwarden verzorgen, bieden we u de mogelijkheid tot vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel.

Regel nu uw schadeherstel

Bel Weijer Autoschade op 058 – 288 60 86. Of kom langs op de Zuiderkruisweg 10 in Leeuwarden. Na beoordeling van uw autoschade zorgen wij voor snel schadeherstel.

SCHADEKIEK

Schermafbeelding-2014-01-13-om-13_51_32-178x156 Weijer Autoschade | Bedrijvenvereniging De HemrikSinds 20-01-2014 zijn wij aangesloten bij schadekiek.nl. Via schadekiek.nl kunnen consumenten met behulp van een app op hun smartphone prijsopgaven ontvangen voor de schade aan hun voertuig. U stuurt dan vier foto’s van de schade naar schadekiek.nl en ontvangt automatisch aanbiedingen van verschillende aangesloten herstellers. Voor meer informatie en het downloaden van de app zie de website van schadekiek.nl (www.schadekiek.nl) 

Kaartlocatie