Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1661/citroen dijkstra.jpg

Citroen Dijkstra beweerde

Mercuriusweg 1, Leeuwarden 8938 AR

Bedrijfsdetails

Dijkstra Citroën is vanaf 1956 totaalaanbieder op het gebied van automobiliteit en officieel Citroën-dealer voor Flevoland, Friesland, Groningen en Drenthe. Meer dan 150 gemotiveerde personeelsleden stellen dagelijks de klant centraal. Vanwege deze bedrijfsgrootte kunnen wij de klant altijd de beste deal garanderen. Zonder dat u daarbij concessies doet aan kwaliteit, service of garantie. 

Wat we doen 
Dijkstra Citroën levert nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens inclusief services zoals financiering, leasing en verzekeringen. Ook voor onderhoud en (schade)reparatie is Dijkstra de juiste partij. Tot slot kunt u bij ons terecht voor magazijnleveringen zoals accessoires en onderdelen.

Dijkstra Citroën: vakkundig, vertrouwd en voordelig!
Visie
Dijkstra Citroën wil toegevoegde waarde bieden in het leven van klanten en medewerkers. Verder willen wij een bijdrage leveren aan de mobiliteit van mensen en ’s werelds meest geliefde autobedrijf zijn.

Missie
Dijkstra Citroën wil het leven van haar klanten verrijken zodat de aankoop en het onderhouden van een auto een geweldige belevenis wordt. Bij ons staan onderstaande kernwaarden hoog in het vaandel:
  • • Vakkundigheid
Onze klanten kunnen van ons de grootste vakkundigheid en kwaliteit van dienstverlening verwachten. Met constante scholing zorgen wij er voor dat personeel hooggekwalificeerd is en blijft. Zo besteedt een monteur alleen de uiterst benodigde tijd aan een auto omdat hij op de hoogte is van de nieuwste technologie.
  • • Eerlijkheid
“Eerlijk duurt het langst.” En daar mogen klanten ons aan houden. Wij vinden dat een duurzame klantrelatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Dat ziet u terug in onze dagelijkse gang van zaken.
  • • Persoonlijke benadering
Luisteren is ook communiceren. En daar begint volgens ons elk goed adviesgesprek mee. Of het nou in de showroom of in de werkplaats is. Want alleen door naar u te luisteren - en soms tussen de regels door te luisteren- kun je goed adviseren. Eerlijk adviseren. Daar mag u ons aan houden.
Ja

Kaartlocatie

Kaartaanwijzingen

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl