Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/winje_wanje-1629444141.png

WinjeWanje Interieurs

Zuidvliet 84 , 8921 BM Leeuwarden

Bedrijfsdetails

WinjeWanje is een denkbeeldig land
De naam WinjeWanje is zorgvuldig gekozen. “Bosma Meubels had immers zo gewoon geklonken”, zegt Greetje Bosma.
“Daarom heb ik bewust gezocht naar een krachtige naam die verder geen directe associaties oproept. WinjeWanje heeft weliswaar een Friese klank en winje doet misschien denken aan wonen. Maar eigenlijk is WinjeWanje een denkbeeldig land dat voorkomt in een boek van de negentiende-eeuwse schrijver Potgieter.” In zijn boek De Zusters schets hij wonderlijke belevenissen die gebeuren in WinjeWanje.

Echte & natuurlijke materialen
De meubelen en woonaccessoires in onze collectie zijn gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen. “Kasten en tafels van d-Bodhi worden volledig met de hand gemaakt door ambachtelijke meubelmakers. Hiervoor wordt 100% eco-vriendelijk Aziatisch Teakhout gebruikt van oude bruggen, huisjes en boten. Het merk waar we exclusieve dealer van zijn in het noorden streeft naar een mooiere wereld op een eerlijke manier.”
“Lampen van maïsblad of parelmoer. Banken van mooi, dik vintage leer. De meubelen hebben allemaal een verhaal en bijzondere uitstraling. Daarmee haal je dus echt iets unieks in huis. En het maakt je interieur heel leefbaar”, zegt Greetje Bosma.

WinjeWanje kiest voor kwaliteit
Woonwinkel WinjeWanje is een door het CBW erkende woonwinkel. Al onze meubelen en accessoires voldoen aan de hoogste eisen en worden goedgekeurd voordat ze het magazijn verlaten. Bovendien profiteer je van de maximale garantieperiode.

We bezorgen uw meubelen aan huis, zetten het product in elkaar en nemen alle overgebleven verpakkingsmaterialen mee.
U kunt ook gebruik maken van onze gratis aanhanger.

Persoonlijk advies
Of je nu een lamp zoekt of een complete inrichting: wij denken in alles met je mee. Jouw vragen zetten we om in een mooi, persoonlijk en praktisch interieur. “Door te kijken naar karakter en leefsituatie kan ik een aantal dingen laten zien waarvan je dan meestal al snel zegt: Yes, dit is het!”

Jouw huis een thuis
We gaan samen met jou om tafel zitten. Geen ingewikkeld gedoe met programma’s. We maken een duidelijke schets met de juiste maten. Met een complete inrichting zet onze styliste bij jou thuis alle puntjes op de i. Denk aan bijvoorbeeld accessoires, verlichting en vloerkleden.

Snelle levertijd
Al onze zitmeubelen worden gemaakt in Nederland. Het resultaat? Een snelle levertijd!

Bezorgt bij jou thuis
En dan is er ook nog de mogelijkheid om de meubelen bij jou thuis te laten bezorgen. Je meubelen en woonaccessoires worden bij jou thuis uitgepakt en geplaatst. We zetten alles neer op de gewenste plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee. Je geniet dus direct van je nieuwe interieur!
Type:
Winkel

Kaartlocatie

Gebeurtenissen bijwonen

16

jul 2024

Praamvaren en BBQ op dinsdag 16 juli
17:00 - 20:00
Leeuwarden, Friesland