Lid wordenvind het op de hemrik

onze leden


https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1542/Wij doen.jpg

Wij! Doen

Ceresweg 7, Leeuwarden 8938 BG
058-2897820
Bekeken:1108 Delen

Bedrijfsgegevens


Wij! doen

‘Wat vind jij leuk om te doen?’ – dat vinden Wij! een heel belangrijke vraag. Het is dan ook de eerste vraag die we je stellen als je wilt deelnemen aan Wij!-doen. En vervolgens doen Wij! een voorstel voor werkzaamheden die passen bij jouw interesses. Zo weten we zeker dat jij met plezier naar onze locatie aan de Icarusweg in Leeuwarden komt.

Leren van vakmensen
Daarnaast vinden we het belangrijk dat je iets leert als je bij ons bent. En wie kan je nu beter het geheim van de smid vertellen dan de smid zelf? Daarom nodigt Wij! vakmensen uit om workshops te verzorgen. Automonteurs bijvoorbeeld, of hoveniers, timmermannen, bakkers en kunstenaars. Na die workshop krijg je een opdracht zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen. Twee weken later komt de professional terug om de opdrachten te beoordelen. Heb je een nieuwe techniek of vaardigheid geleerd, dan ontvang je daarvoor een certificaat. Zo maak je niet alleen kennis met het bedrijfsleven - en omgekeerd -, maar bouw je ook aan je cv.

Wat heb je nodig?
Wij!-doen heeft goed contact met het UWV, de ambulante begeleiders en andere instanties. Zo is er een digitaal cliëntendossier waarin de betreffende hulpverleners mee kunnen kijken. Hen informeren we ook over de behoefte van onze cliënten; wat is er bijvoorbeeld nodig om te kunnen re-integreren? Meer structuur in de dag, dan werken we daar aan. Problemen in de thuissituatie, dan helpen de ambulant begeleiders. Meer ervaring, dan doe je die op bij Wij!-doen. Dat werkt!

Kaart locatie

Kaart Routebeschrijving
company map
Ceresweg 7, Leeuwarden 8938 BG
r.pinkster@wijdoenwerkt.nl
058-2897820

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl