Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1543/Wiersma Tenten.png

Wiersma Tentenverhuur

Avondsterweg 8a , 8938 AK Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Tentenverhuur

Wij hebben door ons brede assortiment voor iedere gelegenheid een passende tent. Wij besteden veel aandacht aan onze materialen zodat uw evenement ook een feest wordt. Al onze tenten kunnen onderling worden gekoppeld en kunnen worden voorzien van alle toebehoren zoals: vloer, verwarming, verlichting, entree deuren enz. Wiersma Tenten is de specialist op het gebied van tentverhuur in Friesland, Groningen en Drenthe.

Partyverhuur

Partyverhuur, verhuur van horecabenodigdheden voor bedrijf en particulier.

In onze webshop vindt u ons complete assortiment huurartikelen en kunt u uw bestelling direct plaatsen. Hebt u iets nodig voor een feest of evenement dat u op de website niet kunt vinden? Bel ons, en wij van Wiersma Partyverhuur Leeuwarden proberen het alsnog voor u te regelen. Ook met andere vragen over uw bijeenkomst kunt u bij ons terecht. Of u nu verantwoordelijk bent voor een familiefeestje bij u thuis, een bedrijfsfeest of een groot evenement in een tent: wij geven graag advies. Wij bieden een verhuurservice, en dat maken we graag waar.

Catering

Wat is er nu leuker dan een feest op uw eigen locatie.
Doe het eens anders, geen standaard feest in een zaal of restaurant, maar in een tent op een door u gekozen locatie met veel mogelijkheden in aankleding en opstelling. u bepaalt de locatie, de tijden, de inrichting, de kleuren van de decoratie, kortom alles zoals u het wenst.
Indien u het wenst kunnen wij u een totaal concept aanbieden. Wij bespreken met u uw wensen en de mogelijkheden en gaan daarna met een cateraar in overleg over de beste invulling. Hierdoor krijgt u een op maat gemaakte offerte waarin de tent, inrichting en catering goed op elkaar aansluiten. Het voordeel hiervan is dat u één contact persoon heeft met korte lijnen.

TVD

Wij zijn aangesloten bij de Branchevereniging voor tentenverhuurders in Nederland (TVD). In deze vereniging zijn de meest vooraanstaande tentenverhuurders vertegenwoordigd. De leden van deze vereniging zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van brand en veiligheidsnormen. Voor u betekent dit de zekerheid van een goede en veilige  accommodatie.

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl