Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1547/warmteservice.jpg

Warmteservice Leeuwarden

Marsweg 16 , 8938 AM Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Realiseert u zich, bij het bestellen op internet, bij wie u koopt? Hoe zit het met uw vragen, garantiezaken en retouren? Verwarming en sanitair kunnen ingewikkelde producten zijn. U wilt het graag bekijken en uw situatie bespreken. Wat is er niet makkelijker dan een vestiging bij u in de buurt? Ook zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 22.00 uur. Daarom bestelt u bij Warmteservice.nl!

Online bestellen en 52 vestigingen in Nederland 
Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen. Wie koopt bij Warmteservice is verzekerd van professioneel advies en een groot assortiment.

Groot assortiment
In onze online shop vindt u ons brede assortiment cv-ketels, radiatoren, convectorputten, vloerverwarming, thermostaten, sanitair, dakbedekking, loodgietersmateriaal, gereedschap, ventilatoren, pompen en elektromateriaal. Wij hebben een groot aantal toeleveranciers en kunnen op bestelling nog veel meer leveren. 

Wij leveren alle bekende merken!
o.a. Vaillant, AWB, Remeha, Itho, Nefit, Intergas, Bosch, Daalderop, Atag, Agpo, Inventum, Henrad, Stelrad, Radson, Quinn, Brugman, Thermic, Vasco, Zehnder, Acova, Jaga, DRL, WTH, Kickspace, Sentry, Uponor, Henco, VSH, Bonfix, Danfoss, Comap, Honeywell, Flamco, Sphinx, Duravit, Keramag, Ucosan, Villeroy & Boch, Bruynzeel, Geberit, Wisa, Grohe, Hansgrohe, Damixa, Kludi, Venlo, Pressalit, Viega, Sealskin, Novellini, Royal Gum, JET BIK, Grundfos, Vortice, Gira, Jung, Hager, ABB, Haf, Busch Jaeger... en nog veel meer!

Vaste lage prijzen
Het prijsniveau in deze shop is voor bepaalde producten lager dan bij bestelling in de vestiging, omdat u een deel van ons werk overneemt. Achteraf zullen wij geen restitutie op prijsverschillen verlenen.

Professioneel advies
In de online shop trachten wij u zo goed mogelijk te begeleiden met de keuze van uw materialen. De shop laat naast het geselecteerde artikel ook eventueel extra benodigde aansluitmaterialen zien of maak gebruik van de handige, voorgeselecteerde pakketten. Heeft u toch nog vragen? Bel of bezoek de Warmteservice vestiging in uw regio. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Onze verkoopmedewerkers hebben een gedegen interne opleiding gevolgd en worden constant geïnformeerd over nieuwe producten en ontwikkelingen. Op basis van deze kennis kunnen zij juist op uw specifieke wensen ingaan. Of het nu gaat om het bepalen van de juiste HR of VR ketel, het berekenen van de juiste afmeting van uw radiator, technisch advies, het merk, de kleur of de prijs, wij zijn u graag van dienst.

Snelle levering
Wij leveren uit voorraad en indien artikelen niet voorradig zijn, meestal de volgende werkdag.

Bezorgen door heel Nederland*
Indien u de materialen niet zelf kunt vervoeren, dan kunnen wij de materialen op adres bezorgen. Warmteservice hanteert binnen Europees Nederland de volgende bezorgkosten. Indien alle artikelen per pakketdienst verstuurd kunnen worden, dan rekenen wij vanaf € 50,- geen bezorgkosten. Voor orders onder de € 50,- rekenen wij € 5,95. Zware en grote artikelen kunnen wij niet per pakketdienst versturen. Voor deze orders verzorgen wij zelf het transport. Orders boven de € 200,- bezorgen wij gratis. Voor orders onder de € 200,- brengen wij dan € 24,95 in rekening. Als u artikelen in uw winkelwagen plaatst, dan ziet u automatisch welk tarief van toepassing is. 

(Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.) 

* Uitgezonderd zijn de Waddeneilanden. Levering en eventuele extra kosten in overleg. De te leveren materialen worden zo dicht mogelijk bij het bezorgadres, op de verharde weg, naast de auto gelost. We kunnen vaak wel assistentie verlenen bij het verdere transport. Maar dit is niet standaard en voor risico van de klant.

Hulp nodig bij het installeren?
Heeft u hulp nodig bij het installeren? Hiervoor kunnen wij u in contact brengen met onze professionele afnemers. Via de pagina www.warmteservice.nl/installatie kunt u een formulier invullen om vrijblijvend een aanvraag te doen.

Kaartlocatie