Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/vriezon-1629442766.png

Vriezon

Venusweg 11 , 8938 BC Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Vriezon is ontstaan vanuit P. de Vries installatietechnieken. Een aantal adviseurs hebben zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in zonne-energie. Er komt steeds meer vraag vanuit de markt naar zonne-energie. Een goed moment voor een nieuw gezicht naar buiten toe: Vriezon. Met Vriezon kunnen we het aanbod voor zonne-energie verbeteren en kunnen wij u nog beter informeren over de mogelijkheden, kosten, opbrengsten en subsidies.

Zonnepanelen
Wilt u zonnepanelen aanschaffen voor een woning, bedrijf en/of project? Dan komt u op het juiste moment. Zonnepanelen zijn nu namelijk een stuk goedkoper in aanschaf dan enkele jaren geleden. Hoeveel kost zo’n duurzaam systeem op uw dak en/of voor uw project? De prijs hangt af van de hoeveelheid zonnepanelen die worden geplaatst. Samen met u bepalen we het aantal zonnepanelen op basis van (verwacht) energieverbruik en de oppervlakte van het dak. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in grote en kleine projecten en kunnen u goed adviseren over de mogelijkheden. Vriezon werkt alleen met eigen, deskundige installateurs. Wilt u meer informatie en/of een aanbod op maat? Neem dan contact met ons op: T (058) 303 14 51

Laadpalen
U kunt uw elektrische wagenpark efficient opladen via laadpalen die stroom krijgen van uw zonnepanelen. Een mooie, duurzame oplossing. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Onderhoudscontract
Indien u eigenaar bent van een groot zonnepanelen systeem (meer dan 50 panelen) of meerdere zonnepaneelsystemen/PV-installaties in bezit heeft kunnen we een onderhoudscontract op maat voor u maken.

In het onderhoudscontract nemen we een controle op om een algemeen oordeel te kunnen vormen over de deugdelijkheid en betrouwbaarheid van de PV-installatie. Tot deze controle behoort het inspecteren van de zichtbare leidingen-, verbindingen leidingbevestigingen, goot- en dakdoorvoeringen alsmede een onderzoek in hoeverre corroderende invloeden de betrouwbaarheid van de installatie in gevaar hebben gebracht.

Alle bevindingen en meetwaarden worden vastgelegd in een inspectierapport met een advies op maat.

Rendement en Subsidies
Rendement
Het rendement van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het vermogen van de zonnepanelen, de ligging van de zonnepanelen, de kwaliteit van de panelen en de omvormer en natuurlijk de hoeveelheid zonlicht per jaar. Bij een beslissing om te investeren in zonnepanelen is de te verwachten terugverdientijd een belangrijk gegeven. Om de terugverdientijd te berekenen zult u vooral moeten kijken naar wat uw verbruik is. De hoogte van uw verbruik bepaalt namelijk in welke tariefgroep van energiebelasting u valt, ofwel het bedrag dat u betaalt voor een kilowattuur. Wij kunnen voor u berekenen wat de gemiddelde terugverdientijd is op uw investering.

Subsidies
Investeren in zonnepanelen wordt een stuk aantrekkelijker door verschillende subsidies. De overheid geeft die subsidies omdat de klimaatdoelstellingen gehaald moeten worden. Er zijn verschillende regelingen en subsidies, die niet allemaal voor elk bedrijf in te zetten zijn. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Type:
Bouwgerelateerd bedrijf
Vestigingsjaar:
2016

Kaartlocatie