Skip to main content
Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/768/vlietstralogo-1535522939.png

Vlietstra Schoonmaak

Ceresweg 28 , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Hygiëne en een representatieve uitstraling gaan hand in hand. En dat weten we bij Vlietstra als geen ander. Door zowel specialistische als reguliere schoonmaak te verzorgen, zetten we ons in voor professionele werk- en leefomgevingen.

Oprichter Vlietstra startte in 1923 met schoorsteenvegen en glasbewassing. Al snel voegde hij meer specialistische werkzaamheden aan zijn dienstenpakket toe. Zo groeide Vlietstra in de loop der jaren uit tot allround schoonmaakbedrijf.

OVERNAME DOOR NOVON SCHOONMAAK
Begin 2016 is Vlietstra overgenomen door Novon Schoonmaak, opgericht door Jacco Vonhof. Door de overname zal er echter niets veranderen voor de klanten en relaties van Vlietstra. Zowel onze naam als ons management blijft ongewijzigd.

SCHOONMAAKBEDRIJF VLIETSTRA
Vandaag de dag kunt u ons inschakelen voor zowel specialistische schoonmaak als reguliere schoonmaak. Vanuit vestigingen in Groningen, Leeuwarden en Zwolle werken we voor organisaties in heel Nederland. Een keer kennismaken? Bel of mail dan voor het maken van een afspraak.

MISSIE EN VISIE

Al sinds de start in 1923 volgt schoonmaakbedrijf Vlietstra dezelfde missie en visie. Een krachtig uitgangspunt, aangezien we inmiddels al bijna een eeuw bestaan.

MISSIE
Schoonmaakbedrijf Vlietstra focust op kwaliteit. Onze mensen werken in prettige omstandigheden, volgen trainingen en worden goed begeleid. Zo kunnen ze hun werk optimaal uitvoeren. En geniet u van een schoon en representatief resultaat, zonder dat u ergens omkijken naar heeft.

VISIE
Bij ons werk vormt duurzaamheid een belangrijke pijler. We hebben oog voor het milieu, investeren in medewerkers en gaan voor een samenwerking op de lange termijn. Door continu te kijken hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren, blijven we vernieuwend. Nu én in de toekomst.

KWALITEIT

Wie wil uitblinken in de schoonmaakwereld, daagt zichzelf steeds opnieuw uit. En laat dat nu precies zijn wat Vlietstra doet. We kijken continu hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren.

Van innovatieve producten tot de optimalisatie van werkprogramma’s en uitvoeringsplannen, we doen er alles aan om onze dienstverlening te laten aansluiten bij wat u nodig heeft. Zo behouden we ons kwaliteitsniveau en blijven we op de lange termijn van waarde voor uw organisatie.

Dat we voor kwaliteit gaan, blijkt. We beschikken over meerdere certificaten:

  • ISO 9001
  • VCA*
  • OSB
  • Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Kaartlocatie