Lid wordenvind het op de hemrik
https://dehemrik.nl/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1751/visser revisie.jpg

Visser Revisie

Ceresweg 42A , 8938 BG Leeuwarden

Bedrijfsdetails

Welkom bij Visser Revisie en Reparatie

Wij zijn ingericht om complete revisies of deelrevisies uit te voeren aan verbrandingsmotoren en scheepskeerkoppelingen. Dit doen wij ook met regelmaat voor autobedrijven, scheepswerven, landbouwmechanisatiebedrijven en particulieren.

Wij verzorgen motorrevisies en reparaties van alle types :

  • Scheepsmotoren
  • Automotoren
  • Industriemotoren
  • Keerkoppelingen


Na diagnose maken wij een duidelijke offerte waarbij u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook leveren wij nieuwe en ruilmotoren, cilinderkoppen, brandstofpompen en injectoren.
Visser Revisie beschikt over een uitgebreid netwerk van leveranciers voor motoronderdelen en keerkoppelingen. Daardoor kunnen wij u in de meeste gevallen binnen 24 uur van alle onderdelen voorzien die u nodig heeft met betrekking tot verbrandingsmotoren en keerkoppelingen. Mail of bel voor uw vragen en een prijsopgave.
Als u niet in de gelegenheid bent de te reviseren motor(delen) te brengen kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

" De onderdelen die wij gebruiken tijdens de revisie, zijn van dezelfde kwaliteit als origineel gebruikt wordt in een nieuwe motor of keerkoppeling. Dit waarborgt een lange levensduur van de gereviseerde motor of keerkoppeling. "

Kaartlocatie

Prijslijst

0.00 EUR

Keurmerk veilig ondernemen

Aed overzicht hemrik

Bedrijvenvereniging De Hemrik

Contactgegevens

Bedrijvenvereniging De Hemrik
Postbus 7504
8903 JM Leeuwarden

mail icon secretaris@dehemrik.nl